Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS bestelt drie pilots van dramaseries

CBS bestelt drie pilots van dramaseries

CBS heeft besloten om drie pilots van nieuwe dramaseries te laten maken. Het gaat om Republic of Sarah, Courthouse en Frankenstein.
Republic of Sarah, de eerste pilot, gaat over een klein stadje in New Hampshire dat wereldwijde aandacht krijgt als er een zeer waardevolle grondstof wordt gevonden. Dat dwingt de bewoners ertoe het stadje tot een onafhankelijk land te verklaren. De onwaarschijnlijke jonge burgemeester en haar onervaren bestuur moeten daarna proberen de nieuwe staat succesvol te leiden, en dat valt niet mee. Republic of Sarah is een project van schrijver Jeffrey Paul King, Marc Webb en CBS TV Studios

De pilot van de juridische dramaserie Courthouse is geschreven en wordt geproduceerd door de Canadese schrijver en acteur Greg Spottiswood. Het is een serie die kritisch is over het rechtssysteem en het chaotische en soms absurde leven volgt van de rechters, assistent-procureurs en openbare verdedigers, terwijl ze werken met gerechtsdeurwaarders, griffiers, politie en juryleden om rechtvaardigheid voor de bevolking van Los Angeles te bereiken. Leonard Goldstein en Mike Robin produceren de pilot van Courthouse en Warner Bros. TV is de studio.


Greg Spottiswood

De derde pilot is een bewerking van het klassieke Frankenstein-verhaal. De schrijver is Jason Tracey. Frankenstein gaat over een moorddetective in San Francisco, die op mysterieuze wijze weer tot leven wordt gebracht nadat hij eerder is omgebracht. Maar terwijl hij zijn oude leven hervat beseffen hij en zijn vrouw zich dat hij niet meer dezelfde persoon is. Dr. Victor Frankenstein blijkt de vreemde man achter zijn wonderbaarlijke opstanding. Rob Doherty produceert Frankenstein als onderdeel van zijn afspraken met CBS TV Studios.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten