Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Until the Wedding krijgt pilot-order van ABC

ABC heeft besloten dat er een pilot wordt gemaakt van Until the Wedding. Het is een remake van een Israëlische dramaserie.

Becky Mode is de schrijver en uitvoerend producer. ABC Studios produceert de pilot van Until the Wedding. De serie gaat over de gevolgen van een huwelijk. Het toont hoe het besluit van een duo om te gaan trouwen iedereen in hun leven kan en zal beïnvloeden. De serie onderzoekt de intieme relaties van een groep vrienden en hun familie, omdat ze gedwongen worden rekening te houden met hun eigen romantische leven en de realiteiten van liefde en huwelijk te accepteren.

Becky Mode werkte eerder aan Seal Team, Feed The Beast en Smash.


Becky Mode
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
Vandaag, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
Vandaag, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
Vandaag, 12:00
De Britse misdaadserie White House Farm, met Mark Addy (Game of Thrones) en Stephen Graham (Line of Duty), is vanaf juni te zien bij NPO.
Vandaag, 11:00
Het derde seizoen van de dramatische sciencefictionserie The Handmaid's Tale verschijnt binnenkort ook bij Ziggo.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse komedieserie P-Valley, met onder andere Elarica Johnson en Brandee Evans, gaat in juli in première op Starz.
Vandaag, 09:00