Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC bestelt pilot van dramaserie Lincoln

NBC heeft een pilot besteld voor de nieuwe dramaserie Lincoln, die eerder als titel The Bone Collector had.

Lincoln is gebaseerd op de bestseller-boekenserie van Jeffery Deaver, die eerder werd verfilmd in 1999. Het project is afkomstig van de schrijvers VJ Boyd en Mark Bianculli (S.W.A.T. (2017), Universal Television en Sony Pictures Television.

Geschreven door Boyd en Bianculli, volgt Lincoln de legendarische forensische criminoloog Lincoln Rhyme, die ernstig gewond raakt tijdens zijn jacht op een seriemoordenaar, bekend als ‘de botverzamelaar’. Wanneer de moordenaar opnieuw verschijnt, sluit Lincoln een samenwerking met Amelia Sachs, een jonge agente die hem helpt het dodelijke meesterbrein op te sporen.

In de speelfilm uit 1999, geregisseerd door Phillip Noyce, werden de rollen van Lincoln en Amelia gespeeld door Denzel Washington en Angelina Jolie. De film was gebaseerd op Jeffery Deaver's roman The Bone Collector uit 1997. Daarna verschenen er in totaal elf boeken. Die zullen naar verwachting ook uitgangspunt zijn voor de nieuwe serie Lincoln van NBC.


Denzel Washington en Angelina Jolie tijdens de première
van The Bone Collector in 1999
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_GoonerJenny
19 jan 2019 13:59 -
Mijn favoriete schrijver heb al zijn boeken. Ben hier heel benieuwd naar.
Reageer

Laatste nieuws

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2019-2020, dus ongeveer van september 2019 tot september 2020 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2020-2021.
Vandaag, 16:00
Het heeft even geduurd, maar er is eindelijk goed nieuws over de horrorserie van Netflix Black Summer.
Vandaag, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Vandaag, 14:00
1
NBC werkt aan de nieuwe serie Private Dickersons. Het is een komedieserie over echtparen, geschreven door David Young (Carpool Karaoke).
Vandaag, 13:00
The CW ontwikkelt de serie Midnighters. Het is een dramaserie, gebaseerd op de sciencefiction-boekenserie van Scott Westerfeld.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56