Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC laat pilot maken van Council of Dads

NBC heeft het groene licht gegeven voor een pilot van Council of Dads, een dramaserie geïnspireerd op het boek van Bruce Feiler.

Joan Rater, Tony Phelan, Jerry Bruckheimer Television en Universal TV realiseren de pilot. Rater en Phelan schrijven de pilot, die is gebaseerd op Feiler's bestsellende memoires The Council of Dads: My Daughters, My Illness and the Men Who Could Be Me.

Het is het verhaal van Scott Perry en zijn familie, wier levens in de problemen komen wanneer hij levensbedreigende kanker blijkt te hebben. Geconfronteerd met zijn sterfelijkheid, verzamelen hij en zijn vrouw, Robin, een groep vrienden om zijn gezin te ondersteunen en hen te begeleiden bij de vele uitdagingen van het leven.

6921 Councilofdads
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
1
The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.
Vandaag, 13:06
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Vandaag, 10:00
1
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2