Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC laat pilot maken van Council of Dads

NBC heeft het groene licht gegeven voor een pilot van Council of Dads, een dramaserie geïnspireerd op het boek van Bruce Feiler.

Joan Rater, Tony Phelan, Jerry Bruckheimer Television en Universal TV realiseren de pilot. Rater en Phelan schrijven de pilot, die is gebaseerd op Feiler's bestsellende memoires The Council of Dads: My Daughters, My Illness and the Men Who Could Be Me.

Het is het verhaal van Scott Perry en zijn familie, wier levens in de problemen komen wanneer hij levensbedreigende kanker blijkt te hebben. Geconfronteerd met zijn sterfelijkheid, verzamelen hij en zijn vrouw, Robin, een groep vrienden om zijn gezin te ondersteunen en hen te begeleiden bij de vele uitdagingen van het leven.

6921 Councilofdads
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:04
Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.
Gisteren, 11:00
Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2016 en inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen.
Gisteren, 10:00
Prijsvraag antwoord, castingnieuws, nieuwe series, datums en meer; kortom heel veel nieuws dat uitkwam tussen 4 tot en met 10 november verzameld in het weekoverzicht.
Gisteren, 09:00
Het is nu zeker, naast See zijn er ook twee andere nieuwe series van Apple TV+ vernieuwd met een tweede seizoen.
zondag, 14:00
NBC heeft de plannen voor midseason bevestigd. Er zijn geen grote veranderingen, de Peacock-zender houdt het liever stabiel.
zondag, 13:00