Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NPO brengt pilot van webserie Gappies

NPO brengt pilot van webserie Gappies

Gouden Kalf-winnares Loes Schnepper, Bram Suijker en Tobias Kersloot zijn te zien in een pilot van de nieuwe webserie Gappies.
Ook acteurs Tobias Kersloot (KLEM), Roos Dickman (Soof: Een Nieuw Begin) en Nizar El Manouzi (Catacombe) hebben rollen in het NPO-project.

De pilot van Gappies is te zien op de website van 3Lab, het experimentele digitale kanaal van de NPO waarop nieuwe programma's worden uitgeprobeerd. Gappies gaat over vijf werknemers van de lokale Gappo-buurtsuper.

Wanneer de nieuwe manager Jan-Joris (Bram Suijker) de Gappo wil veramerikaniseren en moderniseren om een overname door een supermarktketen te voorkomen, komt de oer-Hollandse Greet (Loes Schnepper) in opstand tegen hem. De pilot is geschreven en geregisseerd door Joosje Duk en wordt geproduceerd door Millstreet Films (Soof), in co-productie met de VPRO. "Als er één plek is waar alle lagen van de samenleving samenkomen, dan is dat de supermarkt", stelt Duk.

Gappies is onderdeel van een door 3LAB en NPO 3 georganiseerde competitie waarin vijf webseriepilots meedingen naar de kans om een complete televisieserie te worden.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten