Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

HBO-pilot Avenue 5 met Hugh Laurie in de hoofdrol

Na zeer lange onderhandelingen heeft Hugh Laurie een formele deal gesloten met HBO om de hoofdrol te gaan spelen in de nieuwe komedie-pilot Avenue 5.

Avenue 5 (voorlopige titel) is bedacht, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Veep-bedenker Armando Iannucci. De komische sciencefictionserie zal zich voor het grootste gedeelte in de ruimte afspelen.

Laurie speelt in de pilot de charmante, ik heb de touwtjes in handen, Amerikaanse kapitein Ryan Clark van het ruimteschip Avenue 5. De kans is aanwezig dat Avenue 5 na de pilot een serie zal worden, want HBO heeft meerdere scripts voor volgende afleveringen al besteld.

Embed from Getty Images
Hugh Laurie

Laurie is bekend van zijn rol als Dr. Gregory House in House M.D. Ook speelde hij een rol in The Night Manager als Richard Rope, die hem zijn zevende Emmy Award nominatie opleverde. Ook speelde hij onlangs nog in Hulu’s Chance en ook heeft hij net de opnames afgerond van de gelimiteerde serie Catch-22.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Durrells. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Gisteren, 14:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
woensdag, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
dinsdag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 13:00