Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC bestelt juridische pilot met Archie Panjabi in de hoofdrol

NBC bestelt juridische pilot met Archie Panjabi in de hoofdrol

NBC heeft in één van de eerste deals voor het seizoen 2019-2020 een pilot order gegeven voor een juridische dramaserie met Archie Panjabi in de hoofdrol.
Panjabi (foto) speelt een succesvolle LA-advocaat die haar comfortabele kustplaats verlaat om te gaan werken in het midden van Amerika; haar thuishaven Wisconsin. Ze wordt gedwongen om vooropgezette stereotypen te confronteren en komt tot de ontdekking dat er meer is dat ons verenigt dan ons scheidt.



Het één uur durende nog naamloze project wordt geschreven door Alex Berger (Blindspot), die ook zal dienen als uitvoerend producent samen met Martin Gero (Blindspot). Panjabi zal ook de serie gaan produceren. We kennen Panjabi het best van haar rol in de kritisch toegejuichte serie The Good Wife, waar zij Kalinda Sharma speelde. Daar won ze in 2010 een Emmy Award voor. Ook speelde zij in series als Next Of Kin (2018) en Blindspot.

Hoop je dat Panjabi haar rol kan gaan voortzetten in een serie? Met andere woorden: gaat NBC een volledig seizoen bestellen?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten