Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste pilots besteld door TNT

TNT heeft de eerste twee pilots besteld voor 2018: Constance en Beast Mode (werktitel).

Het 2018 - 2019 seizoen is nog niet officieel van start gegaan maar TNT heeft nu alvast twee pilots besteld.

De eerste dramaserie is Constance van schrijver KC Perry (The Originals) en regisseur Jesse Peretz (Girls, Glow). Constance wordt geproduceerd door Team Downey, in samenwerking met Sonar Entertainment en Studio T. Waarbij Robert Downey Jr. (Ally Mcbeal), Susan Downey (Sherlock Holmes), Amanda Burrell, Bill Dubuque (Ozark), Tom Lesinski (Mr. Mercedes), Jenna Santoianni (Mr. Mercedes), Peretz, Shue en Perry uitvoerend gaan produceren.

Constance met Elisabeth Shue (CSI: Crime Scene Investigation) in de hoofdrol wordt omschreven als een geinig verhaal vol zwarte humor over een vrouw die weigert om langzaam in de vergetelheid te geraken. Het volgt voormalig schoonheidskoningin Constance Young die nu een klein stedelijke bureaucraat is. Haar leven wordt op zijn kop gegooid als haar man plotseling komt te overlijden.

Embed from Getty Images
Elisabeth Shue

Beast Mode, het is slechts een werktitel, is geïnspireerd op het leven van de legendarische bokstrainer Ann Wolfe, en is geschreven en uitvoerend geproduceerd door David Schneiderman en geproduceerd door Anne Wolfe. Mede uitvoerend producenten zijn Stefanie Huie (Triangle (2014) and MACRO’s Charles D. King (Mudbound), Kim Roth (Inside Men) and Poppy Hanks (Fences).

Embed from Getty Images
Anne Wolfe

Beast Mode vertelt het verhaal over een pittige, briljante maar beschadigde vrouw met een 'doden of worden gedood'-mentaliteit. Terwijl deze eigenschappen haar een geweldige trainer maken, zorgen ze voor problemen in de rest van haar leven.

“Constance en Beast Mode zijn twee totaal verschillende soorten series omdat ze zich afspelen in totaal verschillende werelden. De één van schoonheidsproducten en misdaad, de ander van de elite wereld van boksen. Maar beide pilots gaan over sterke maar gecompliceerde vrouwen die beide een kracht van de natuur zijn,” vertelde Sarah Aubrey, uitvoerend vicepresident voor originele programmering bij TNT.

De pilots uit 2017, Snowpiercer en Tell Me Your Secrets (voormalig bekend als Deadlier Then the Male) van TNT zijn opgepikt als serie.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00