Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste pilots besteld door TNT

TNT heeft de eerste twee pilots besteld voor 2018: Constance en Beast Mode (werktitel).

Het 2018 - 2019 seizoen is nog niet officieel van start gegaan maar TNT heeft nu alvast twee pilots besteld.

De eerste dramaserie is Constance van schrijver KC Perry (The Originals) en regisseur Jesse Peretz (Girls, Glow). Constance wordt geproduceerd door Team Downey, in samenwerking met Sonar Entertainment en Studio T. Waarbij Robert Downey Jr. (Ally Mcbeal), Susan Downey (Sherlock Holmes), Amanda Burrell, Bill Dubuque (Ozark), Tom Lesinski (Mr. Mercedes), Jenna Santoianni (Mr. Mercedes), Peretz, Shue en Perry uitvoerend gaan produceren.

Constance met Elisabeth Shue (CSI: Crime Scene Investigation) in de hoofdrol wordt omschreven als een geinig verhaal vol zwarte humor over een vrouw die weigert om langzaam in de vergetelheid te geraken. Het volgt voormalig schoonheidskoningin Constance Young die nu een klein stedelijke bureaucraat is. Haar leven wordt op zijn kop gegooid als haar man plotseling komt te overlijden.

Embed from Getty Images
Elisabeth Shue

Beast Mode, het is slechts een werktitel, is geïnspireerd op het leven van de legendarische bokstrainer Ann Wolfe, en is geschreven en uitvoerend geproduceerd door David Schneiderman en geproduceerd door Anne Wolfe. Mede uitvoerend producenten zijn Stefanie Huie (Triangle (2014) and MACRO’s Charles D. King (Mudbound), Kim Roth (Inside Men) and Poppy Hanks (Fences).

Embed from Getty Images
Anne Wolfe

Beast Mode vertelt het verhaal over een pittige, briljante maar beschadigde vrouw met een 'doden of worden gedood'-mentaliteit. Terwijl deze eigenschappen haar een geweldige trainer maken, zorgen ze voor problemen in de rest van haar leven.

“Constance en Beast Mode zijn twee totaal verschillende soorten series omdat ze zich afspelen in totaal verschillende werelden. De één van schoonheidsproducten en misdaad, de ander van de elite wereld van boksen. Maar beide pilots gaan over sterke maar gecompliceerde vrouwen die beide een kracht van de natuur zijn,” vertelde Sarah Aubrey, uitvoerend vicepresident voor originele programmering bij TNT.

De pilots uit 2017, Snowpiercer en Tell Me Your Secrets (voormalig bekend als Deadlier Then the Male) van TNT zijn opgepikt als serie.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.
Vandaag, 13:06
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Vandaag, 10:00
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2
Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Gisteren, 10:00
1