Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
USA Network werkt aan pilots voor vier dramaseries

USA Network werkt aan pilots voor vier dramaseries

USA Network heeft maar liefst vier pilots voor nieuwe dramaseries besteld.
Geschreven door Tim Kring, onderzoekt Treadstone het verhaal achter een CIA-programma dat bekend staat als Treadstone. Dat is een geheime operatie die het protocol voor gedragsverandering gebruikt om van zijn agenten bijna onhoudbare bovenmenselijke huurmoordenaars te maken. De serie volgt dwarsliggers overal ter wereld terwijl ze op mysterieuze wijze worden aangezet om hun dodelijke missies te hervatten.

Embed from Getty Images
Tim Kring

De pilot voor de serie Erase gaat over Donal O'Neal, een ex-politieagent die besluit ‘het goede te doen’ en zijn superieure officieren neer te halen. Maar zijn beste wapen in deze strijd - een fotografisch geheugen - wordt plotseling aangetast door de symptomen van Alzheimer. In deze gruwelijke misdaadthriller, doorspekt met elementen van zwarte komedie, racet Donal tegen de klok om de schade te herstellen die hij heeft veroorzaakt bij zijn vervreemde familie terwijl hij probeert te voorkomen dat hij wordt gedood door zijn vijanden.

Briarpatch, geschreven door Andy Greenwald en gebaseerd op de roman Ross Thomas, is een mix van misdaad, thriller, mysterie en pulpfictie. Briarpatch volgt Allegra Dill, een hardnekkige onderzoekster die terugkeert naar haar huis in de grensstad Texas, nadat haar zus is vermoord door een autobom. Wat begint als een zoektocht naar een moordenaar verandert in een allesverslindende strijd.

Embed from Getty Images
Andy Greenwald

Megan Abbott is schrijver en uitvoerend producent van Dare Me, gebaseerd op haar veelgeprezen roman. Het wordt beschreven als een niet aflatende verkenning van vluchtige vrouwelijke vriendschappen, jaloezie, loyaliteit en de dynamiek van de macht in een kleine stad in het Midwesten. De pilot legt de fysieke en psychologische uitersten bloot die sommige jonge vrouwen willen verdragen om vooruit te komen.

Embed from Getty Images
Megan Abbott
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten