Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

USA Network werkt aan pilots voor vier dramaseries

USA Network heeft maar liefst vier pilots voor nieuwe dramaseries besteld.

Geschreven door Tim Kring, onderzoekt Treadstone het verhaal achter een CIA-programma dat bekend staat als Treadstone. Dat is een geheime operatie die het protocol voor gedragsverandering gebruikt om van zijn agenten bijna onhoudbare bovenmenselijke huurmoordenaars te maken. De serie volgt dwarsliggers overal ter wereld terwijl ze op mysterieuze wijze worden aangezet om hun dodelijke missies te hervatten.

Embed from Getty Images
Tim Kring

De pilot voor de serie Erase gaat over Donal O'Neal, een ex-politieagent die besluit ‘het goede te doen’ en zijn superieure officieren neer te halen. Maar zijn beste wapen in deze strijd - een fotografisch geheugen - wordt plotseling aangetast door de symptomen van Alzheimer. In deze gruwelijke misdaadthriller, doorspekt met elementen van zwarte komedie, racet Donal tegen de klok om de schade te herstellen die hij heeft veroorzaakt bij zijn vervreemde familie terwijl hij probeert te voorkomen dat hij wordt gedood door zijn vijanden.

Briarpatch, geschreven door Andy Greenwald en gebaseerd op de roman Ross Thomas, is een mix van misdaad, thriller, mysterie en pulpfictie. Briarpatch volgt Allegra Dill, een hardnekkige onderzoekster die terugkeert naar haar huis in de grensstad Texas, nadat haar zus is vermoord door een autobom. Wat begint als een zoektocht naar een moordenaar verandert in een allesverslindende strijd.

Embed from Getty Images
Andy Greenwald

Megan Abbott is schrijver en uitvoerend producent van Dare Me, gebaseerd op haar veelgeprezen roman. Het wordt beschreven als een niet aflatende verkenning van vluchtige vrouwelijke vriendschappen, jaloezie, loyaliteit en de dynamiek van de macht in een kleine stad in het Midwesten. De pilot legt de fysieke en psychologische uitersten bloot die sommige jonge vrouwen willen verdragen om vooruit te komen.

Embed from Getty Images
Megan Abbott
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1