Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe HBO-komedieserie met Kathryn Hahn in hoofdrol

Nieuwe HBO-komedieserie met Kathryn Hahn in hoofdrol

HBO heeft een pilot besteld van de nieuwe komedieserie Mrs. Fletcher, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Tom Perrotta. Onder andere bekend van The Leftovers, dat ook door HBO tot serie werd gemaakt.
Kathryn Hahn, de actrice met vele series op haar CV als onder andere Happyisch, Transparent, Chozen, Park and Recreation en I Love Dick, gaat de hoofdrol spelen in de komedieserie Mrs. Fletcher. HBO heeft een pilot aflevering besteld van de serie die Eve Fletcher (Hahn) en haar studerende zoon volgt, die beiden met hun nieuwe vrijheden proberen om te gaan. Eve probeert haar liefdesleven een nieuwe start te geven door een sexy nieuwe persoonlijkheid te vormen. In de serie zien we onder meer wat de impact is van internetporno en social media op hedendaagse relaties.

Embed from Getty ImagesKathryn Hahn

Perrotta zal naast het schrijven van de pilot ook samen met Jessi Klein (Inside Amy Schumer) en Sarah Condon (Looking) de pilot produceren. De regisseur is Nicole Holofcener (One Mississippi). Er is nog niet bekend gemaakt wanneer Mrs. Fletcher in première zal gaan bij HBO.

Is Mrs. Fletcher een serie die je op je te-kijken-lijst zou zetten?


Embed from Getty Images
Tom Perrotta
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

anonymous
anonymous 5 april 2018, 14:00
Nee. Ik ben geen fan van komedies.
renzoroy
renzoroy 5 april 2018, 23:12
je houd er niet van om te lachen? ;)
Log in om een reactie achter te laten