Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Amazon koopt rechten Israëlische serie en Glenn Close terug op televisie

Amazon koopt rechten Israëlische serie en Glenn Close terug op televisie

Het is even geleden dat Emmy-winnaar Glenn Close op de televisie te zien was, maar ze komt teug in Amazon-pilot Sea Oak. Ook heeft Amazon de wereldwijde rechten van de Israëlische serie The Baker and The Beauty gekocht.

In 2012 speelde Glenn Close voor het laatst een rol in een televisieserie. Met deze rol in Damages won ze twee Emmy’s en een Golden Globe. En binnenkort zal Close te zien zijn in de Amazon-serie Sea Oak. Het is tot nu toe slechts een pilot van een half uur, maar de toekomst ziet er goed uit voor de nieuwe zombie-/dramaserie met komische invloeden.

Close speelt in de pilot de rol van Aunt Bernie. Deze ongehuwde vrouw, die woont in 'Rust Belt City', komt om het leven bij een inval in haar huis. Echter, de enorme teleurstelling van Bernie in het leven is sterk genoeg om haar uit de dood te doen opstaan. Nu is ze pas echt klaar om het leven te krijgen dat ze altijd al heeft gewild. Vanaf dit ogenblik moet iedereen in de familie van Bernie zo goed en zo kwaad mogelijk aan haar eisen tegemoet proberen te komen.
Glenn Close

Naast de pilot Sea Oak heeft Amazon de wereldwijde rechten gekocht van de Israëlische The Baker and The Beauty. Amazon heeft twee seizoenen aangekocht die beiden wereldwijd in 200 landen en territoriums te zien zullen zijn voor Prime Video leden. The Baker and The Beauty is bedacht en geschreven door Assi Azar voor Keshet Broadcasting en is één van de best bekeken series in Israël ooit. De romantische dramedy volgt het onmogelijke liefdesverhaal tussen een eenvoudige 28 jarige jongen die bij zijn ouders leeft, in de familiebakkerij werkt en een succesvol model is met een internationale carrière.



Deze deal geeft de serie The Baker and the Beauty niet alleen een internationaal publiek en bijbehorende omzet, maar ook een goed vooruitzicht op vernieuwing met een derde seizoen.

Wat denk jij van beide Amazonseries? Ga je ze op je te-kijken-lijst zetten?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

RLS90
RLS90 24 juni 2017, 13:53
Net5 heeft ooit een NL versie gemaakt van de Israëlische serie. Die heette "Bagels & Bubbels".
Log in om een reactie achter te laten