Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jane Lynch gecast voor pilot Relatively Happy

Jane Lynch gecast voor pilot Relatively Happy

Origineel was de rol geschreven voor een man, maar Jane Lynch had de betere papieren voor de rol in Relatively Happy.

Jane Lynch (Glee) zal samen met Jon Rudnitsky (Saturday Night Life) en Genevieve Angelson (Good Girls Revolt) een rol gaan spelen in de nieuwe multi-camera komedieserie Relatively Happy van NBC. Oorspronkelijk was de rol van Lynch geschreven als mannelijke rol, maar de makers zagen dat anders toen ze dachten aan Lynch: “De rol was oorspronkelijk geschreven voor een man, totdat we ons realiseerden dat de beste persoon voor de rol Jane Lynch was.”

Lynch zal Bobbi Martin (oorspronkelijk Bobby Martin) spelen; een snelle, whisky-drinkende, driedelig kostuum-dragende, womanizer en echtscheidingsadvocaat. Zij is Henry’s (Rudnitsky) werkgever, mentor en “vaderfiguur”. Henry en zijn zus Heather (Angelson) gaan samenwonen nadat één van hem een groot verlies heeft te verwerken. Daardoor worden de twee elkaars beste vriend.

Een dergelijk verandering in geslacht is heel zeldzaam, eerder was het Kathy Bates die was gecast voor de hoofdrol in de drama Harry’s Law, een rol die eerder was geschreven voor een man. De titel was dan ook niet veranderd.

Wat denk jij van deze nieuwe pilot met Jane Lynch?


Jane Lynch
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
anonymous 16 maart 2017, 11:35
Ze gaat dus min of meer zichzelf spelen :)
Log in om een reactie achter te laten