Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hitchcockian Nanny-drama van Julie Durk krijgt pilot bij Freeform

Hitchcockian Nanny-drama van Julie Durk krijgt pilot bij Freeform

Freeform heeft een Hitchcockiaanse nanny drama pilot besteld bij Grace en Frankie uitvoerend producent Julie Durk. Andrea Londo en Warren Christie zijn gecast.
Andrea Londo (Narcos), Warren Christie (The Village) , Kelly Bishop (Gilmore Girls), Amy Acker (The Gifted), Jon Ecker ( Firefly Lane), Lex Lumpkin (All That), Henry Joseph Samiri (The Bold and the Beautiful) en Aliyah Royale (The Walking Dead: World Beyond) schitteren in de nog titelloze pilot.

Het een uur durende drama, dat in ontwikkeling bekend stond als The Nanny, dat wordt beschreven als een hedendaagse Hitchcockiaanse thriller die een jonge vrouw volgt terwijl ze in een wereld van oud geld en dodelijke geheimen wordt geduwd.

Het titelloze Julie Durk Project is geschreven door Durk en is afkomstig van ABC Signature en Ryan Seacrest Productions. Durk, Ryan Seacrest, Nina Wass en Andrea Shay zullen uitvoerend produceren.

Londo (foto) speelt Elena, die in eerste instantie lijkt op een gezonde, vriendelijke jonge vrouw die probeert een baan te krijgen als inwonende oppas voor een rijke weduwnaar en zijn jonge zoon in de Greybourne. Maar ze is niet de onschuldige met grote ogen die ze lijkt te zijn. Zodra Elena zich in deze wereld heeft genesteld, zal ze ontdekken dat ze niet de enige is met duistere geheimen of een verborgen agenda.



Christie (foto) speelt Matthew, een architect die enorm veel verdriet heeft over de dood van zijn vrouw. Dat is een van de redenen waarom hij vastbesloten is er alles aan te doen om zijn zoontje te helpen weer een gelukkig jongetje te worden, inclusief het inhuren van een nieuwe oppas, maar tot zijn verbazing heeft hij meteen een klik met Elena.



Bishop speelt mevrouw Ivey, een heerszuchtige vrouw die gewend was de baas te spelen en zich een weg te banen door een krachtige combinatie van rijkdom, macht en pure wilskracht. Acker is Tory, een vrouw die altijd een hekel heeft gehad aan haar jongere, moeiteloos gracieuze overleden zus. Ze heeft meteen een hekel aan de frisse, enthousiaste jonge oppas die is ingehuurd door haar knappe zwager. Hoewel ze getrouwd is, heeft ze duidelijk oog voor Matthew en voegt ze zich wanneer ze maar kan in zijn leven en het leven van haar jonge neefje.

Ecker speelt Scottie, Elena's vriendje, sexy, schijnbaar een beetje ongepolijst maar niet te onderschatten omdat hij erg scherp is en altijd het lange spel speelt. Lumpkin speelt Elliott, een tiener die met zijn rijke, talentvolle ouders in The Greybourne woont. Samiri speelt Jasper, de zoon van Matthew, een verlegen, verdrietig kind dat nog steeds aan het bijkomen is van de recente dood van zijn moeder. Hij heeft moeite om iemand te vertrouwen, maar we zien het slimme, grappige, onafhankelijke kind dat hij echt is wanneer hij zich begint open te stellen voor Elena, die hem aan het lachen maakt en zich weer veilig laat voelen. Royale speelt Ginny, een coole, stijlvolle jonge vrouw met geverfd magenta haar die naast Elena werkt als oppas bij The Greybourne.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten