Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS bestelt twee komedie pilots

CBS bestelt twee komedie pilots

CBS heeft twee nieuwe, nog naamloze, komedie pilots besteld. Een afkomstig van Cindy Chupack (Sex and the City), de ander van Mark Gross (Man with a Plan).
CBS is van plan om de strategie voor pilots van 2020 voort te zetten in 2021, maakte het netwerk begin vorige maand bekend. Dat betekend dat er bijna geen pilots meer worden besteld, maar dat CBS direct een bestelling zal doen voor een serie. Dat geldt nog niet voor de twee komedie pilots die CBS nu besteld heeft.

De eerste pilot is geïnspireerd op het boek How to Be Successful Without Hurting Men’s Feelings van TikTok bekendheid Sarah Cooper. Cindy Chupack (Sex and the City) heeft deze serie geschreven en dient als showrunner. Vorige zomer kreeg de serie al een script bevestiging. De serie draait om drie vrouwen in verschillende stadia van hun carrière bij een door mannen gedomineerd bedrijf.

De andere serie is gebaseerd op het leven van de professionele bowler Tom Smallwood. Nadat hij wordt ontslagen uit de fabriek neemt hij het besluit om zijn droom om een professionele bowler te worden achterna te gaan en zo voor zijn gezin te zorgen. Mark Gross (Man with a Plan) schrijft deze nieuwe komedie serie. Beide projecten zijn afkomstig van CBS Studios.


Cindy Chupack
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten