Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

NBC bestelt pilot Sovereign van Ava DuVernay

NBC heeft een pilot besteld van Sovereign, over een inheemse Amerikaanse familie. De serie is afkomstig van Emmy award winnende Ava DuVernay.

Sovereign draait om de levens, liefdes en loyaliteiten van een inheemse Amerikaanse familie die worstelt om de toekomst van hun stam te beheersen tegen krachten van buitenaf en zichzelf. Emmy award winnende Ava DuVernay (Lincoln Heights) en Bird Runningwater zijn betrokken bij de serie.

Sydney Freeland (Her Story) en Shaz Bennett (Bosch) hebben de serie geschreven naar een verhaal van DuVernay. De serie wordt geproduceerd door ARRAY Filmworks van DuVernay in samenwerking met Warner Bros. Television. Freeland, Bennett, DuVernay, Runningwater, Sarah Bremner en Paul Garnes (Queen Sugar) dienen als uitvoerend producent van de serie.


Ava DuVernay
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Vandaag, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Vandaag, 12:00
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Vandaag, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Vandaag, 10:00
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Vandaag, 09:00
Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Gisteren, 15:00