Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Richard Herd overleden

Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.

Richard Herd verscheen in veel verschillende series, maar wordt waarschijnlijk het meest herkend door zijn rol in Seinfeld. Hij verscheen in elf afleveringen als Mr. Wilhelm. Daarnaast speelde Herd Klingon L’Kor in Star Trek: The Next Generation en Admiral Owen Paris in Star Trek: Voyager en Star Trek: Renegades.

Verder heeft hij ook een rol gehad in Shameless (US), CSI: Miami, Cold Case, Desperate Housewives, NYPD Blue, Everwood, Seaquest DSV, Pacific Blue en Dallas. De laatste serie waar Herd in verscheen was Hawaii Five-0. Richard Herd is 26 mei op 87-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.


Richard Herd
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_wilfilm
07 jul 2020 17:23 -
Gecondoleerd
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2