Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Fred Willard overleden

De Amerikaanse acteur en komiek Fred Willard is op 86-jarige leeftijd overleden. Willard was vooral bekend van bijrollen in succesvolle films en series.

Fred Willard begon zijn lange loopbaan in 1966 met een rolletje in de serie Pistols 'n' Petticoats wat de opmaat was voor een lange carrière met bijrollen in vele films en series. Een van zijn meest recente rollen was die van Frank Dunphy in Modern Family als de vader van Phil. Zijn overlijden werd bekendgemaakt door zijn dochter, die zei dat haar vader vrijdag vredig is overleden. "Hij bleef werken en maakte ons blij tot het einde", zei ze. "We houden heel veel van hem en zullen hem vooral altijd missen." Zijn vrouw Mary, scenarist, overleed twee jaar geleden op 71-jarige leeftijd.


Fred Willard

Willard zal nog wel te zien zijn in Space Force dat later deze maand te zien is op Netflix. Acteurs en tv-persoonlijkheden hebben op Twitter mooie woorden over voor Willard.


Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inter
17 mei 2020 11:04 -
Fred Willard, Rust in vrede.
Reageer
avatar_wilfilm
07 jul 2020 17:24 -
Gecondoleerd
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Vandaag, 09:00
Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Gisteren, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
zaterdag, 12:00