Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Fred Willard overleden

De Amerikaanse acteur en komiek Fred Willard is op 86-jarige leeftijd overleden. Willard was vooral bekend van bijrollen in succesvolle films en series.

Fred Willard begon zijn lange loopbaan in 1966 met een rolletje in de serie Pistols 'n' Petticoats wat de opmaat was voor een lange carrière met bijrollen in vele films en series. Een van zijn meest recente rollen was die van Frank Dunphy in Modern Family als de vader van Phil. Zijn overlijden werd bekendgemaakt door zijn dochter, die zei dat haar vader vrijdag vredig is overleden. "Hij bleef werken en maakte ons blij tot het einde", zei ze. "We houden heel veel van hem en zullen hem vooral altijd missen." Zijn vrouw Mary, scenarist, overleed twee jaar geleden op 71-jarige leeftijd.


Fred Willard

Willard zal nog wel te zien zijn in Space Force dat later deze maand te zien is op Netflix. Acteurs en tv-persoonlijkheden hebben op Twitter mooie woorden over voor Willard.


Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inter
17 mei 2020 11:04 -
Fred Willard, Rust in vrede.
Reageer
avatar_wilfilm
07 jul 2020 17:24 -
Gecondoleerd
Reageer

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01