Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Jerry Stiller overleden

Jerry Stiller, acteur, komiek en (groot)vader is op 11 mei een natuurlijke dood gestorven.

Het verdrietige nieuws werd door de zoon van Jerry, Ben Stiller gedeeld via Twitter. Ben schreef: “Het spijt me te moeten zeggen dat mijn vader, Jerry Stiller, aan natuurlijke oorzaken is overleden. Hij was een geweldige vader en grootvader en de meest toegewijde echtgenoot van Anne gedurende ongeveer 62 jaar. Hij zal enorm worden gemist. Ik hou van je pap.”


Jerry Stiller heeft sinds 1957 een enorme curriculum vitae opgebouwd bij de televisie. Hij speelde in series als Toast of the Town, Love, America Style, Joe and Sons, The Love Boat, Tattingers, Law & Order en Teacher’s Pet. Aan de serie Fish Hooks verleende hij zijn stemtalenten. Maar hij werd bekend door zijn rol als Frank Costanza in Seinfeld en de rol die hij 206 keer opvoerde (een aantal alleen in de credits) als Arthur Spooner in de komedie The King of Queens. Zij laatste televisieoptreden was in 2011 bij The Good Wife als Judge Felix Afterman.

Gerald Isaac Stiller is 92 jaar geworden, R.I.P.


Jerry Stiller


The King of Queens
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
11 mei 2020 16:08 -
Vond de beste man altijd wel grappig in Seinfeld en King of Queens, al leken beide karakters wel erg op elkaar, licht ontvlambaar. 92 is een mooie leeftijd al komt het voor de familie en vrienden altijd te vroeg natuurlijk.
Reageer
avatar_wilfilm
07 jul 2020 17:25 -
Gecondoleerd
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van Castlevania gaat in mei van start. Er zal geen vijfde seizoen van de animatieserie verschijnen bij Netflix, maar misschien wel een spin-off.
Vandaag, 13:00
Dominic Purcell (Prison Break) verlaat DC's Legends of Tomorrow na het aankomende zesde seizoen. Hij zal heel af en toe nog wel terugkeren in de latere seizoenen.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De Amerikaanse dramedyserie Ginny & Georgia is door Netflix vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging afgelopen februari in première.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
maandag, 16:00
4