Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Jerry Stiller overleden

Jerry Stiller, acteur, komiek en (groot)vader is op 11 mei een natuurlijke dood gestorven.

Het verdrietige nieuws werd door de zoon van Jerry, Ben Stiller gedeeld via Twitter. Ben schreef: “Het spijt me te moeten zeggen dat mijn vader, Jerry Stiller, aan natuurlijke oorzaken is overleden. Hij was een geweldige vader en grootvader en de meest toegewijde echtgenoot van Anne gedurende ongeveer 62 jaar. Hij zal enorm worden gemist. Ik hou van je pap.”


Jerry Stiller heeft sinds 1957 een enorme curriculum vitae opgebouwd bij de televisie. Hij speelde in series als Toast of the Town, Love, America Style, Joe and Sons, The Love Boat, Tattingers, Law & Order en Teacher’s Pet. Aan de serie Fish Hooks verleende hij zijn stemtalenten. Maar hij werd bekend door zijn rol als Frank Costanza in Seinfeld en de rol die hij 206 keer opvoerde (een aantal alleen in de credits) als Arthur Spooner in de komedie The King of Queens. Zij laatste televisieoptreden was in 2011 bij The Good Wife als Judge Felix Afterman.

Gerald Isaac Stiller is 92 jaar geworden, R.I.P.


Jerry Stiller


The King of Queens
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_H3nDri3
11 mei 2020 16:08 -
Vond de beste man altijd wel grappig in Seinfeld en King of Queens, al leken beide karakters wel erg op elkaar, licht ontvlambaar. 92 is een mooie leeftijd al komt het voor de familie en vrienden altijd te vroeg natuurlijk.
Reageer
avatar_wilfilm
07 jul 2020 17:25 -
Gecondoleerd
Reageer

Laatste nieuws

Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
zondag, 12:00
1
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
zondag, 10:00