Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Jerry Stiller overleden

Jerry Stiller, acteur, komiek en (groot)vader is op 11 mei een natuurlijke dood gestorven.
Het verdrietige nieuws werd door de zoon van Jerry, Ben Stiller gedeeld via Twitter. Ben schreef: “Het spijt me te moeten zeggen dat mijn vader, Jerry Stiller, aan natuurlijke oorzaken is overleden. Hij was een geweldige vader en grootvader en de meest toegewijde echtgenoot van Anne gedurende ongeveer 62 jaar. Hij zal enorm worden gemist. Ik hou van je pap.”


Jerry Stiller heeft sinds 1957 een enorme curriculum vitae opgebouwd bij de televisie. Hij speelde in series als Toast of the Town, Love, America Style, Joe and Sons, The Love Boat, Tattingers, Law & Order en Teacher’s Pet. Aan de serie Fish Hooks verleende hij zijn stemtalenten. Maar hij werd bekend door zijn rol als Frank Costanza in Seinfeld en de rol die hij 206 keer opvoerde (een aantal alleen in de credits) als Arthur Spooner in de komedie The King of Queens. Zij laatste televisieoptreden was in 2011 bij The Good Wife als Judge Felix Afterman.

Gerald Isaac Stiller is 92 jaar geworden, R.I.P.


Jerry Stiller


The King of Queens
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

anonymous
anonymous 11 mei 2020, 16:08
Vond de beste man altijd wel grappig in Seinfeld en King of Queens, al leken beide karakters wel erg op elkaar, licht ontvlambaar. 92 is een mooie leeftijd al komt het voor de familie en vrienden altijd te vroeg natuurlijk.
wilfilm
wilfilm 7 juli 2020, 17:25
Gecondoleerd
Log in om een reactie achter te laten