Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Sam Lloyd overleden

Sam Lloyd is op 56-jarige leeftijd overleden. Lloyd speelde in 95 afleveringen van Scrubs de rol van advocaat Ted Buckland.

Acteur Sam Lloyd is overleden. Vorig jaar werd Lloyd, kort nadat hij en zijn vrouw ouders waren geworden van hun eerstgeborene, gediagnosticeerd met een hersentumor. De acteur bleek uitgezaaide longkanker te hebben. Sam Lloyd is vrijdag 1 mei op 56-jarige leeftijd overleden.

De acteur verscheen in behoorlijk wat series, maar de meeste bekendheid kwam van zijn rol in Scrubs. Daarin speelde Lloyd de rol van advocaat Ted Buckland. Nadat Scrubs was geëindigd verscheen hij in een aantal afleveringen van Cougar Town weer in de rol van Ted Buckland.

Embed from Getty Images
Sam Lloyd

Lloyd was ook in een aantal aflevering van Desperate Housewives te zien. De acteur speelde daarnaast onder andere een gastrol in Seinfeld, The West Wing, Malcolm in the Middle, Modern Family, Happy Together (2018), Alex, Inc., The Middle en Shameless (US). Lloyd was voor het laatste te zien in een gastrol in een aflevering van American Housewife.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_wilfilm
07 jul 2020 17:25 -
Gecondoleerd
Reageer

Laatste nieuws

The White Lotus, bedacht en geschreven door Mike White (School of Rock), is besteld door HBO. Het netwerk heeft zes afleveringen van de serie besteld.
Gisteren, 15:00
2
Kaley Cuocu produceert en speelt de hoofdrol samen met Michiel Huisman in de nieuwe HBO Max serie The Flight Attendant.
Gisteren, 11:00
3
Netflix heeft besloten de Amerikaanse sciencefictionserie Away, met Hilary Swank (Trust (2018)) in de hoofdrol, niet te vernieuwen met een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
5
Het eerste seizoen ging op 9 oktober opnieuw van start bij Videoland, en de fans hoeven niet lang meer te wachten op het tweede seizoen.
Gisteren, 09:00
2
Voor het derde seizoen van You voegen een NCIS: New Orleans-actrice en een The Last Ship-acteur zich bij de cast van de Amerikaanse dramaserie.
maandag, 16:00
Het is geen paranoia als de dreiging echt is. Dat is de tagline van de nieuwe sciencefictionserie van FOX die in november in Nederland van start zal gaan.
maandag, 15:00
1