Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Sam Lloyd overleden

Sam Lloyd is op 56-jarige leeftijd overleden. Lloyd speelde in 95 afleveringen van Scrubs de rol van advocaat Ted Buckland.

Acteur Sam Lloyd is overleden. Vorig jaar werd Lloyd, kort nadat hij en zijn vrouw ouders waren geworden van hun eerstgeborene, gediagnosticeerd met een hersentumor. De acteur bleek uitgezaaide longkanker te hebben. Sam Lloyd is vrijdag 1 mei op 56-jarige leeftijd overleden.

De acteur verscheen in behoorlijk wat series, maar de meeste bekendheid kwam van zijn rol in Scrubs. Daarin speelde Lloyd de rol van advocaat Ted Buckland. Nadat Scrubs was geëindigd verscheen hij in een aantal afleveringen van Cougar Town weer in de rol van Ted Buckland.

Embed from Getty Images
Sam Lloyd

Lloyd was ook in een aantal aflevering van Desperate Housewives te zien. De acteur speelde daarnaast onder andere een gastrol in Seinfeld, The West Wing, Malcolm in the Middle, Modern Family, Happy Together (2018), Alex, Inc., The Middle en Shameless (US). Lloyd was voor het laatste te zien in een gastrol in een aflevering van American Housewife.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_wilfilm
07 jul 2020 17:25 -
Gecondoleerd
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2