Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Gene Dynarski overleden

Gene Dynarski overleden

Gene Dynarski is maandag 27 februari op 86-jarige leeftijd. De acteur heeft in zijn carrière een enorme waslijst met bijrollen en gastrollen ontwikkeld.
Gene Dynarski heeft in zijn carrière een enorme waslijst met bijrollen en gastrollen ontwikkeld. Zo was hij onder andere te zien in twee afleveringen van Seinfeld, als Izzy Mandelbaum Jr. Daarnaast was hij in twee afleveringen van Star Trek te zien en verscheen hij ook in een aflevering van Star Trek: The Next Generation.

Dynarski was ook met een bij- of gastrol te zien in Ben Casey, The Big Valley, The Monkees, Bonanza, Voyage to the Bottom of the Sea. Daarna verscheen de acteur in de jaren zeventig en tachtig onder andere in The Doris Day Show, Starsky & Hutch, Kojak en Hill Street Blues.

Gene Dynarski werd 13 september 1933 geboren in Brooklyn, New York als Eugene Dynarski. In 2003 stopte Dynarski met acteren, omdat hij met pensioen ging. The X Files uit 2000 is de laatste serie waarin hij te zien is. De acteur is 27 februari overleden in een revalidatiecentrum in Los Angeles, waar hij aan het herstellen was van een milde hartaanval. Hij is 86 jaar geworden.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

wilfilm
wilfilm 7 juli 2020, 17:26
Gecondoleerd
Log in om een reactie achter te laten