Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Gene Dynarski overleden

Gene Dynarski is maandag 27 februari op 86-jarige leeftijd. De acteur heeft in zijn carrière een enorme waslijst met bijrollen en gastrollen ontwikkeld.

Gene Dynarski heeft in zijn carrière een enorme waslijst met bijrollen en gastrollen ontwikkeld. Zo was hij onder andere te zien in twee afleveringen van Seinfeld, als Izzy Mandelbaum Jr. Daarnaast was hij in twee afleveringen van Star Trek te zien en verscheen hij ook in een aflevering van Star Trek: The Next Generation.

Dynarski was ook met een bij- of gastrol te zien in Ben Casey, The Big Valley, The Monkees, Bonanza, Voyage to the Bottom of the Sea. Daarna verscheen de acteur in de jaren zeventig en tachtig onder andere in The Doris Day Show, Starsky & Hutch, Kojak en Hill Street Blues.

Gene Dynarski werd 13 september 1933 geboren in Brooklyn, New York als Eugene Dynarski. In 2003 stopte Dynarski met acteren, omdat hij met pensioen ging. The X Files uit 2000 is de laatste serie waarin hij te zien is. De acteur is 27 februari overleden in een revalidatiecentrum in Los Angeles, waar hij aan het herstellen was van een milde hartaanval. Hij is 86 jaar geworden.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_wilfilm
07 jul 2020 17:26 -
Gecondoleerd
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van Castlevania gaat in mei van start. Er zal geen vijfde seizoen van de animatieserie verschijnen bij Netflix, maar misschien wel een spin-off.
Vandaag, 13:00
Dominic Purcell (Prison Break) verlaat DC's Legends of Tomorrow na het aankomende zesde seizoen. Hij zal heel af en toe nog wel terugkeren in de latere seizoenen.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De Amerikaanse dramedyserie Ginny & Georgia is door Netflix vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging afgelopen februari in première.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
maandag, 16:00
4