Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Gene Dynarski overleden

Gene Dynarski is maandag 27 februari op 86-jarige leeftijd. De acteur heeft in zijn carrière een enorme waslijst met bijrollen en gastrollen ontwikkeld.

Gene Dynarski heeft in zijn carrière een enorme waslijst met bijrollen en gastrollen ontwikkeld. Zo was hij onder andere te zien in twee afleveringen van Seinfeld, als Izzy Mandelbaum Jr. Daarnaast was hij in twee afleveringen van Star Trek te zien en verscheen hij ook in een aflevering van Star Trek: The Next Generation.

Dynarski was ook met een bij- of gastrol te zien in Ben Casey, The Big Valley, The Monkees, Bonanza, Voyage to the Bottom of the Sea. Daarna verscheen de acteur in de jaren zeventig en tachtig onder andere in The Doris Day Show, Starsky & Hutch, Kojak en Hill Street Blues.

Gene Dynarski werd 13 september 1933 geboren in Brooklyn, New York als Eugene Dynarski. In 2003 stopte Dynarski met acteren, omdat hij met pensioen ging. The X Files uit 2000 is de laatste serie waarin hij te zien is. De acteur is 27 februari overleden in een revalidatiecentrum in Los Angeles, waar hij aan het herstellen was van een milde hartaanval. Hij is 86 jaar geworden.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_wilfilm
07 jul 2020 17:26 -
Gecondoleerd
Reageer

Laatste nieuws

Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft de Britse historische avonturenserie The Last Kingdom vernieuwd met een vijfde seizoen, het vierde seizoen is in de Benelux nog niet te zien bij Netflix.
Gisteren, 12:00
Netflix heeft de populaire Amerikaanse komedie serie Dead To Me vernieuwd met een derde seizoen en Liz Feldman tekent een contract voor de toekomst.
Gisteren, 10:00