Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Zestienjarige acteur Logan Williams overleden

Afgelopen donderdag is de zestienjarige acteur Logan Williams overleden. Williams speelde onder andere in The Flash van The CW.

Acteur Logan Williams is donderdag 2 april op zestienjarige leeftijd overleden. Het is nog niet bekend waaraan de jonge acteur is overleden. Logan Williams werd geboren in Vancouver en zou 9 april zijn zeventiende verjaardag vieren. Williams speelde onder andere in The Flash (2014), When Calls the Heart en een gastrol in The Whispers en Supernatural.

De meeste mensen zullen de acteur herkennen uit de The CW serie The Flash (2014). Hij speelde in The Flash (2014) de rol van de jonge Barry Allen en was te zien in acht afleveringen. John Wesley Shipp speelde in de gelijknamige serie uit 1990 zelf de oudere Barry Allen en in de serie uit 2014 speelde hij Henry Allen, de vader van Barry. Hij herdacht Williams via een bericht op Twitter: 'Hij was 100% toegewijd aan het spelen van de jonge Barry Allen en we misten hem toen we dat deel van het verhaal voorbij waren.'

Ook Grant Gustin, die de volwassen Barry Allen speelde in de serie uit 2014, plaatste een foto ter herinnering aan Williams. In de tekst sprak ook hij vol lof over de jonge acteur: 'Ik was niet alleen ontzettend onder de indruk van Logans talent, maar ook van zijn professionaliteit op de set.'
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_wilfilm
07 jul 2020 17:29 -
Zo jong en nu al, maar Gecondoleerd
Reageer

Laatste nieuws

Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Gisteren, 14:00
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Gisteren, 13:00
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Gisteren, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Gisteren, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
vrijdag, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
vrijdag, 13:00
6