Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Actrice Kellye Nakahara Wallett overleden

Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.

Zij stierf zondag in haar huis in Pasadena na een korte strijd tegen kanker. Ze was 72. Haar zoon William Wallett bevestigde het nieuws aan Associated Press.

Kellye Nakahara Wallett was ook te zien in populaire televisieseries als Hunter, Growing Pains, NYPD Blue en Little House on the Prairie. Maar de in Oahu, Hawaii, geboren actrice zal vooral worden herinnerd voor haar rol als kok in M*A*S*H, waarvan maar liefst 251 afleveringen werden gemaakt tussen 1972 en 1983.


Kellye Nakahara Wallett
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_wilfilm
07 jul 2020 17:30 -
Gecondoleerd
Reageer

Laatste nieuws

Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Gisteren, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
1
Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.
Gisteren, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Royals zal binnenkort wekelijks te bekijken zijn bij FOX.
Gisteren, 10:00
Dan Farah (Famous in Love) en Roy Lee (The Exorcist) werken aan een serie van de prijswinnende Poolse film The Hater voor HBO.
Gisteren, 09:00