Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Acteur John Karlen overleden

John Karlen, de bekende Dark Shadows-acteur, is overleden aan hartfalen in een ziekenhuis in Burbank, Californië. Hij was 86 jaar.

Dark Shadows was een Amerikaanse soapserie van de zender ABC. Wat de serie onderscheidde van andere soapseries tot dusver was het feit dat er geesten, vampieren en allerlei andere bovennatuurlijke wezens in voorkwamen. John Karlen speelde in de serie sinds 1967 de dreigende dief Willie Loomis. Die bevrijdde onbedoeld een slapende vampier uit een doodskist.


John Karlen

Later had John Karlen onder meer een rol in Cagney & Lacey, waarvoor hij een Emmy Award kreeg. In die serie speelde hij de echtgenoot van een detective. Andere series waarin voorkwam zijn Murder, She Wrote, Mad About You en 227. In totaal had hij tijdens zijn lange carrière circa 100 rollen in series en films. John Karlen was al ongeveer tien jaar ziek. Cagney & Lacey was in 1996 de laatste serie waarin hij acteerde.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.
Vandaag, 11:00
Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.
Vandaag, 10:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 09:00
De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Gisteren, 11:06
2