Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Acteur Ron Leibman overleden

De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.

Ron Leibman was onder meer te zien in de series Kaz (23 afleveringen ), Pacific Station (dertien afleveringen) en Central Park West (21 afleveringen). Hij speelde ook in vier afleveringen van de serie Friends in de rol van Dr. Leonard Green.

Ron Leibman won in 1979 een Emmy Award voor zijn rol als een voormalig crimineel die later een loopbaan begon als strafpleiter in de CBS-serie Kaz.


Ron Leibman

Leibman startte zijn acteerloopbaan in 1956 in de soapserie The Edge of Night. In 2006 was hij te zien in The Sopranos als Dr. Lior Plepler. Van 2013 tot 2016 sprak hij de stem in van Ron Cadillac in de serie Archer.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Gisteren, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Gisteren, 15:00
Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.
Gisteren, 14:00
De Nederlandse Publieke Omroep staat open voor samenwerking met (inter)nationale mediapartijen op het gebied van groots opgezet nieuw Nederlands kwaliteitsdrama.
Gisteren, 13:00
Jack Reacher is bekend als titel van een bekende speelfilm die in 2012 verscheen met Tom Cruise in de hoofdrol.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03