Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Acteur Brian Tarantina uit The Marvelous Mrs. Maisel overleden

Acteur Brian Tarantina, bekend van The Marvelous Mrs. Maisel, is zaterdag dood aangetroffen in zijn appartement in New York City. Hij was 60 jaar.

Brian Tarantina was onlangs in het ziekenhuis opgenomen en was bezig te herstellen van een hartprobleem. Tarantina speelde ceremonieleider Jackie van The Gaslight komedieclub in The Marvelous Mrs. Maisel. Hij won eerder dit jaar een Screen Actors Guild Award met de rest van de cast van de serie.

Makers van de serie brachten hem op Twitter hulde en schreven: "The Gaslight zal niet hetzelfde zijn zonder jou."


In het verleden was Brian Tarantina tevens te zien in de series Law & Order, Blue Bloods, The Black Donnellys, The Sopranos, Heroes en The Blacklist. Hij speelde ook rollen in de Spike Lee-films BlacKkKlansman en Summer of Sam.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook in juni komen er weer nieuwe series uit. En het zijn er eigenlijk best veel, ondanks dat vele producties vanaf maart zijn stilgelegd.
Vandaag, 11:00
Het 22ste seizoen van Silent Witness verschijnt eind juni op NPO Plus en wordt wekelijks uitgezonden bij NPO 1 Extra.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
2
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00