Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Acteur Brian Tarantina uit The Marvelous Mrs. Maisel overleden

Acteur Brian Tarantina, bekend van The Marvelous Mrs. Maisel, is zaterdag dood aangetroffen in zijn appartement in New York City. Hij was 60 jaar.

Brian Tarantina was onlangs in het ziekenhuis opgenomen en was bezig te herstellen van een hartprobleem. Tarantina speelde ceremonieleider Jackie van The Gaslight komedieclub in The Marvelous Mrs. Maisel. Hij won eerder dit jaar een Screen Actors Guild Award met de rest van de cast van de serie.

Makers van de serie brachten hem op Twitter hulde en schreven: "The Gaslight zal niet hetzelfde zijn zonder jou."


In het verleden was Brian Tarantina tevens te zien in de series Law & Order, Blue Bloods, The Black Donnellys, The Sopranos, Heroes en The Blacklist. Hij speelde ook rollen in de Spike Lee-films BlacKkKlansman en Summer of Sam.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08