Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Amerikaanse acteur John Witherspoon overleden

De Amerikaanse acteur en komiek John Witherspoon is overleden. Hij is 77 jaar geworden en overleed thuis in Sherman Oaks, bij Los Angeles.

Hij speelde tientallen jaren in televisieseries en films. In 2014 was hij nog te zien in de televisiekomedie Black Jesus. Witherspoon begon in de jaren '60 als model, maar kreeg al snel rollen in series op de Amerikaanse televisie. Zijn eerste televisierol was in de CBS-serie Barnaby Jones. Daarna speelde hij nog in de politieserie Hill Street Blues en in de serie The Incredible Hulk.


"Het is met veel verdriet dat we moeten bevestigen dat onze geliefde man en vader, een legende in de showbusiness, is overleden", staat in een verklaring van de familie van John Witherspoon.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1