Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Acteur George Morfogen overleden

De acteur George Morfogen is overleden op een leeftijd van 86 jaar. Hij werd vooral bekend door zijn rol in de serie Oz.

Oz is een Amerikaanse gevangenisserie van HBO, die in 2003 na zes seizoenen stopte. Hij speelde daarin de rol van de gevangene Bob Rebadow. Hij acteerde ook in de televisieseries St. Elsewhere, Deadly Matrimony, Blood Feuds en Sherlock Holmes (1984). George Morfogen was daarnaast veelvuldig te zien in theatervoorstellingen op Broadway. Ook speelde hij in de film What's Up, Doc?


George Morfogen

Morfogen gaf bovendien acteerles bij de befaamde HB Studio in New York. Hij laat zijn echtgenote en levenspartner Gene Laughorne achter, die 51 jaar is.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple heeft de nieuwe serie Mosquito Coast formeel het groene licht gegeven. Het is een dramaserie van Luther-maker Neil Cross met in de hoofdrol Justin Theroux.
Gisteren, 12:00
The Good Doctor is een Amerikaanse ziekenhuisserie van de zender ABC. Op 23 september gaat het derde seizoen van start bij ABC.
Gisteren, 11:00
Acteur Brian Turk is op 49-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Dat melden Britse media.
Gisteren, 10:00
2
Seinfeld is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC. Tussen 1989 en 1998 zijn er 180 afleveringen verschenen.
Gisteren, 09:00
2
Soms is het goed om slecht te zijn. Helaas voor No Good Nick was dat genoeg voor één seizoen, Netflix heeft de komedieserie gecanceld.
maandag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:17