Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Steve Bean overleden

Acteur en komediant Steve Bean heeft het gevecht tegen kanker verloren en hij is op 21 januari overleden.

Steve Bean begon zijn carrière in 1988 in het gezellige café Cheers, daarna speelde hij verschillende gast- en bijrollen in series als Murder, She Wrote, Quantum Leap, Married… with Children. Bean geboren als Stephen Joseph Levy begon in Pittsburgh als stand-up comedian en werkte onder andere samen met komediant Chris Zito, als Zito and Bean.

7071 Levy

Meest recentelijk speelde hij rollen in Shameless (US) en Ray Donovan. Later in 2016 kreeg hij te horen dat hij één van de zeldzaamste vormen van kanker had; neuskanker. Bean wordt overleefd door zijn vrouw Caroline Carrigan en zijn zoon Jacob Randall Levy. Stephen ‘Steve Bean’ Joseph Levy is 58 jaar geworden, R.I.P.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_stinissen
07 feb 2019 18:02 -
R.I.P. Steve Bean
Reageer
avatar_Mackey
07 feb 2019 21:24 -
Ik las eerst Sean Bean neee! R.I.P Steve
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00