Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Schrijver Rob DesHotel overleden

Rob DesHotel, de schrijver en producent die werkte aan Buffy the Vampire Slayer, That 70's Show, True Blood, Mike & Molly en meest recent Man with a Plan, is overleden. Hij was 52.

DesHotel stierf aan een vermoedelijke hartaanval. De schrijver werkte al vroeg in zijn carrière als assistent van de NBC-soap Santa Barbara van 1990 tot en met 1991. Maar toen hij afstudeerde en fulltime schrijver werd, werkte hij voornamelijk in het komische genre, zoals de Nickelodeon-serie The Adventures of Pete & Pete.

6749 RobdesHotel
Rob DesHotel

DesHotel's werk aan Pete & Pete bracht hem in contact met Buffy the Vampire Slayer-showrunner Joss Whedon, die op zoek was naar schrijvers uit verschillende genres. Daarna werd DesHotel schrijver en producent van Fox's That 70's Show, en bleef hij van het tweede seizoen van de serie tot het laatste achtste seizoen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
dinsdag, 10:00