Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Schrijver Rob DesHotel overleden

Rob DesHotel, de schrijver en producent die werkte aan Buffy the Vampire Slayer, That 70's Show, True Blood, Mike & Molly en meest recent Man with a Plan, is overleden. Hij was 52.

DesHotel stierf aan een vermoedelijke hartaanval. De schrijver werkte al vroeg in zijn carrière als assistent van de NBC-soap Santa Barbara van 1990 tot en met 1991. Maar toen hij afstudeerde en fulltime schrijver werd, werkte hij voornamelijk in het komische genre, zoals de Nickelodeon-serie The Adventures of Pete & Pete.

6749 RobdesHotel
Rob DesHotel

DesHotel's werk aan Pete & Pete bracht hem in contact met Buffy the Vampire Slayer-showrunner Joss Whedon, die op zoek was naar schrijvers uit verschillende genres. Daarna werd DesHotel schrijver en producent van Fox's That 70's Show, en bleef hij van het tweede seizoen van de serie tot het laatste achtste seizoen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Borgen is een Deense politieke dramaserie van de zender DR1. Er zijn drie seizoenen verschenen tussen 2010 en 2013. Ieder seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 09:00
John Karlen, de bekende Dark Shadows-acteur, is overleden aan hartfalen in een ziekenhuis in Burbank, Californië. Hij was 86 jaar.
Gisteren, 14:00
Doctor Who is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC One en BBC America. Momenteel wordt het twaalfde seizoen uitgezonden door de BBC.
Gisteren, 13:00
61st Street is een Amerikaanse juridische dramaserie van AMC. De serie zal in 2021 van start gaan.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Fenix is een Nederlandse misdaadserie die in maart 2018 werd gelanceerd door KPN Presenteert.
Gisteren, 10:00