Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Acteur Dave Mantel op 37-jarige leeftijd overleden

De voormalige Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur Dave Mantel is zaterdag op 37-jarige leeftijd overleden. Zijn familie laat weten dat hij op natuurlijke wijze is overleden.

Mantel werd bekend door zijn rol als Menno Kuiper in Goede Tijden, Slechte Tijden, waar hij van 2013 tot 2014 in meespeelde. Hij speelde de geliefde van personage Lucas Sanders, gespeeld door Ferry Doedens. De relatie van Lucas en Menno in de soap leverde unieke televisie op. Het huwelijk van de twee was het eerste homohuwelijk in een Nederlandse soap.

6698 DaveMantel
Dave Mantel

Doedens: "Lieve Dave, woorden schieten te kort en ik kan t nog niet geloven", reageerde Doedens zondagmiddag op Instagram op de dood van Mantel. "2 jaar lang hebben we intens met elkaar samen gewerkt met liefde maar soms konden we elkaar ook in de haren vliegen. Maak ze gek daarboven. Familie en vrienden enorm veel sterkte gewenst."

6698 FerryDoedens

In een reactie op Mantels plotselinge overlijden laat RTL, dat Goede Tijden, Slechte Tijden uitzendt, in een reactie weten geschokt te zijn door het overlijden van de acteur: "Dave was een geliefde collega en heeft met zijn rol als Menno Kuiper veel voor de serie en het maatschappelijke onderwerp lhbt betekend. Zijn betrokkenheid, inzet en liefde voor het vak zullen we nooit vergeten. We kunnen het nog nauwelijks bevatten, zo plots en zo jong. Ons medeleven gaat uit naar de nabestaanden."

Naast zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden was Mantel in uiteenlopende televisieseries als Divorce (2012) en Dokter Tinus (2013 tot 2015) te zien.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Atypical is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het derde seizoen ging in november 2019 van start.
Gisteren, 16:50
Tokyo Underworld, een misdaaddrama dat zich afspeelt in Japan, van Terence Winter (Boardwalk Empire) en Sherry Marsh (Pose), is in productie bij Legendary Global.
Gisteren, 16:00
Riverdale neemt afscheid van twee ouderfiguren. Skeet Ulrich en Marisol Nichols hebben onthuld dat ze na het vierde seizoen niet meer in de serie van The CW zullen verschijnen.
Gisteren, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:00
The Letter for the King is een fantasyserie van Netflix, gebaseerd op het Nederlandse jeugdboek De Brief voor de Koning van Tonke Dragt.
Gisteren, 10:00
Friends reünie, een vacature, datums, nieuwe series, pilots, castingnieuws: dit en meer nieuws in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 februari.
Gisteren, 09:00