Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Acteur Dave Mantel op 37-jarige leeftijd overleden

Acteur Dave Mantel op 37-jarige leeftijd overleden

De voormalige Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur Dave Mantel is zaterdag op 37-jarige leeftijd overleden. Zijn familie laat weten dat hij op natuurlijke wijze is overleden.
Mantel werd bekend door zijn rol als Menno Kuiper in Goede Tijden, Slechte Tijden, waar hij van 2013 tot 2014 in meespeelde. Hij speelde de geliefde van personage Lucas Sanders, gespeeld door Ferry Doedens. De relatie van Lucas en Menno in de soap leverde unieke televisie op. Het huwelijk van de twee was het eerste homohuwelijk in een Nederlandse soap.

6698 DaveMantel
Dave Mantel

Doedens: "Lieve Dave, woorden schieten te kort en ik kan t nog niet geloven", reageerde Doedens zondagmiddag op Instagram op de dood van Mantel. "2 jaar lang hebben we intens met elkaar samen gewerkt met liefde maar soms konden we elkaar ook in de haren vliegen. Maak ze gek daarboven. Familie en vrienden enorm veel sterkte gewenst."

6698 FerryDoedens

In een reactie op Mantels plotselinge overlijden laat RTL, dat Goede Tijden, Slechte Tijden uitzendt, in een reactie weten geschokt te zijn door het overlijden van de acteur: "Dave was een geliefde collega en heeft met zijn rol als Menno Kuiper veel voor de serie en het maatschappelijke onderwerp lhbt betekend. Zijn betrokkenheid, inzet en liefde voor het vak zullen we nooit vergeten. We kunnen het nog nauwelijks bevatten, zo plots en zo jong. Ons medeleven gaat uit naar de nabestaanden."

Naast zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden was Mantel in uiteenlopende televisieseries als Divorce (2012) en Dokter Tinus (2013 tot 2015) te zien.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten