Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Burt Reynolds overleden

De Amerikaanse acteur Burt Reynolds is donderdagochtend 6 september overleden in een ziekenhuis in Florida.
Reynolds is overleden in het bijzijn van zijn familie, nadat hij een hartinfarct heeft gekregen, dat meldt US Weekly. De acteur had veel last van zijn gezondheid de laatste jaren. Hij werd in 2010 geopereerd aan zijn hart en in 2013 lag hij op intensive care met griep.

Reynolds werd genomineerd voor een Oscar en hij won een Golden Globe voor de film Boogie Nights. Maar de serieliefhebber kent hem voornamelijk van rollen in series als Gunsmoke, Riverboat, Hawk, Dan August, B.L. Stryker, Out of this World en Evening Shade. Zijn laatste grote rol was in 2016 als Ron Wilcox in Hitting the Breaks. Voor Evening Shade won hij een Emmy Award.

Tussen 1978 en 1982 was hij steevast de best betaalde acteur in Hollywood. Maar Reynolds zelf zegt dat hij vele kansen heeft gemist op serieuze rollen: “Ik was vooral geïnteresseerd in een leuke tijd hebben. Daardoor heb ik veel kansen gemist om serieuze rollen te spelen. Tegen de tijd dat ik eindelijk wakker werd en het goed probeerde te doen, gaf niemand me meer een kans."

Embed from Getty Images
Burt Leon ‘Buddy’ Reynolds Jr. is 82 jaar geworden, R.I.P.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten