Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Burt Reynolds overleden

De Amerikaanse acteur Burt Reynolds is donderdagochtend 6 september overleden in een ziekenhuis in Florida.

Reynolds is overleden in het bijzijn van zijn familie, nadat hij een hartinfarct heeft gekregen, dat meldt US Weekly. De acteur had veel last van zijn gezondheid de laatste jaren. Hij werd in 2010 geopereerd aan zijn hart en in 2013 lag hij op intensive care met griep.

Reynolds werd genomineerd voor een Oscar en hij won een Golden Globe voor de film Boogie Nights. Maar de serieliefhebber kent hem voornamelijk van rollen in series als Gunsmoke, Riverboat, Hawk, Dan August, B.L. Stryker, Out of this World en Evening Shade. Zijn laatste grote rol was in 2016 als Ron Wilcox in Hitting the Breaks. Voor Evening Shade won hij een Emmy Award.

Tussen 1978 en 1982 was hij steevast de best betaalde acteur in Hollywood. Maar Reynolds zelf zegt dat hij vele kansen heeft gemist op serieuze rollen: “Ik was vooral geïnteresseerd in een leuke tijd hebben. Daardoor heb ik veel kansen gemist om serieuze rollen te spelen. Tegen de tijd dat ik eindelijk wakker werd en het goed probeerde te doen, gaf niemand me meer een kans."

Embed from Getty Images
Burt Leon ‘Buddy’ Reynolds Jr. is 82 jaar geworden, R.I.P.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00