Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nelsan Ellis overleden

Nelsan Ellis overleden

Acteur Nelsan Ellis is overleden. Ellis was vooral bekend om zijn rol van de markante Lafayette Reynolds in de HBO-serie True Blood. Nelsan Ellis stierf aan complicaties na hartfalen, hij werd slechts 39 jaar.



In een verklaring laat HBO weten bedroefd kennis te hebben genomen van het overlijden van Ellis. De Amerikaanse betaalzender roemt de acteur en zegt dat hij door de vertolking van Lafayette Reynolds een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het succes van de serie.

Nelsan Ellis was verder te zien in enkele films. In The Butler speelde hij de rol van Martin Luther King. Verder had hij rollen in The Help, The Stanford Prison Experiment en Gods Behaving Badly. Naast zijn rol in True Blood was Ellis ook te zien in de tv-series The Inside en Elementary.

Zijn collega's reageren via social media geschokt op zijn dood.


Kevin Alejandro, die in True Blood de tegenspeler en geliefde van Lafayette speelde reageerde vol verdriet.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

anonymous
anonymous 9 juli 2017, 20:33
Veels te jong. Was een interessant figuur in True Blood. RIP
Sproet2jes
Sproet2jes 11 juli 2017, 03:12
Ik was Elementary aan het kijken, gister, en dacht -(verheugd)- kijk even hoeveel afl. Nelsan Ellis gaat meespelen. Bleek hij n dag daarvoor overleden. Was echt geschokt, veel en veels te jong. Fantastische rol zette hij neer als Lafayette in True Blood. Heel erg, en zeer verdrietig. RIP.
antimidant
antimidant 12 juli 2017, 20:32
geschokt........ RIP
seriefan90
seriefan90 15 juli 2017, 16:48
zo spijtig en zo zonde :(
Log in om een reactie achter te laten