Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Ken Howard overleden

Acteur en president van de acteursvakbond Screen Actors Guild (SAG) is op woensdag 23 maart overleden in zijn huis in Los Angeles. Er is niet bekend gemaakt hoe of waaraan hij overleden is. Howard begint zijn lange en uitgebreide carrière in 1969; hij speelde in vele films en series. In 1972 speelde hij een rol in Bonanza en in 1973 speelde hij in de serie Adam’s Rib. Daarna volgden vele films en series als The Manhunter, The White Shadow, It’s Not Easy, The Torn Birds en Hotel.

In de serie Dynasty speelde hij de rol van Garrett Boydston een rol die hij herhaalde in The Colbys. Van 1985 tot 1994 kwam hij regelmatig terug in Murder, She Wrote. Hij speelde ook nog in Diagnosis Murder, Melrose Place, The West Wing, The Practice, Medical Examiners, Cane, Boston Legal, The Young and the Restless, 30 Rock en Crossing Jordan. Zijn laatste televisieoptreden was in 2014 in The McCarthys.

In 2009 won Howard een Emmy voor zijn rol in HBO’s Grey Gardens. In de video hieronder neemt de acteur de prijs in ontvangst:
Video on youtube


Naast het acteerwerk is Howard bijna zeven jaar president van SAG-AFTRA, en daarbij overzag hij het samengaan van de twee unies in 2012.

Hieronder enkele Twitter berichten:Ken Howard wordt overleefd door zijn vrouw Linda Fetters. Kenneth Joseph Howard Jr. is 71 jaar geworden, R.I.P.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst