Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

David Canary overleden

David Canary, vooral bekend door zijn rol in de soap All My Children, is een natuurlijke dood gestorven in een begeleid-wonen huis in Wilton Connecticut op 16 november 2015. Dit heeft zijn familie medegedeeld.

Canary begon zijn carrière al in 1951 in de televisieserie Search for Tomorrow. Daarna speelde hij 27 afleveringen lang in Peyton Place. Naast Gunsmoke, Hawaii Five-O (1968), Alias Smith and Jones, Bonanza, Kung Fu Law & Order en Touched by an Angel speelde Canary 782 afleveringen lang in All My Children van 1984 tot 2010. In 2010 ging hij met pensioen.

In All My Children speelde hij jaren lang de rol van Adam Chandler en een paar jaar later speelde hij naast Adam ook de rol van diens tweelingbroer Stuart. Dat heeft hij 26 jaar lang gedaan. Dat leverde Canary vijf Daytime Emmy’s op en 16 nominaties voor Beste Acteur.

David Canary wordt overleefd door zijn vrouw Maureen, kinderen Christopher en Kathryn, een broer en kleinzoon. David Hoyt Canary is 77 jaar geworden, R.I.P.

David Canary in 2009
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:01
Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
Vandaag, 09:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 11:00
4
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 14:00