Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Al Molinaro overleden

Al Molinaro is donderdag 29 oktober overleden in een ziekenhuis in Wisconsin. Molinaro had nierstenen maar wilde zich niet laten opereren vanwege zijn leeftijd, verklaarde zijn zoon. De acteur begon zijn carrière in 1954 en speelde zijn eerste televisierol in The Name of the Game in 1969. Daarna speelde hij in diverse series als; Get Smart, Green Acres, The Odd Couple en Fantasy Island.

Maar het bekendst werd hij als Big Al ‘Yepppp, yep, yep, yep’ Delvecchio, de chef bij Arnold’s Drive-in, de favoriete hangplek van The Fonz in Happy Days. Molinaro heeft 10 jaar lang de rol gespeeld van Big Al, hij werd zelfs eigenaar van de Drive-in. Ook in de spin-off van Happy Days, Joanie Love Chachi speelde hij de rol van Big Al. En als Big Al heeft hij de toen nog onbekende Robin Williams geïntroduceerd als de alien Mork, die later zijn eigen komedie spin-off kreeg, Mork & Mindy.

Molinaro heeft na Happy Days en Joanie Love Chachi nog een rol gehad in Punky Brewster en hij speelde Joe Alberghetti in The Family Man. In 1994 heeft Molinaro nog eenmaal de rol gespeeld van Big Al in de videoclip van Weezer die met het nummer Buddy Holly teruggingen naar de jaren ’50, dat was zijn laatste televisie optreden. Zie de videoclip hieronder:Al Molinaro wordt overleefd door zijn vrouw Betty en zijn zoon Michael. Albert Francis Molinaro is 96 jaar geworden, R.I.P.

Al Molinaro als Big Al in 1978
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Helgoned
02 nov 2015 23:07 -
Ja, karakteristieke acteur, mede vanwege zijn neus. Ik ken hem voornamelijk van Happy Days en The Odd Couple.
Reageer

Laatste nieuws

Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
Vandaag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Vandaag, 12:00
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Vandaag, 10:00
De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.
Vandaag, 09:00
De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Gisteren, 13:00