Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Catherine E. Coulson overleden

Catherine E. Coulson zal vooral herinnerd worden als de iconische Margaret ‘Log Lady’ Lanterman uit de David Lynch serie Twin Peaks. Het was de bedoeling dat Catherine ook in de remake van Twin Peaks dezelfde Log Lady zou gaan spelen. Of die opnames al gemaakt zijn is niet bekend. Catherine had ook gastrollen in de series Psych en Portlandia.

Ze had al vanaf de jaren 70 een speciale band met David Lynch. Lynch in een verklaring: “'Vandaag verloor ik een van mijn meeste dierbare vriendinnen. Catherine was een fantastisch persoon die altijd klaarstond voor haar vrienden. Ze werd vervuld van liefde voor alle mensen, voor haar familie en haar werk. Ze was een onuitputtelijke werker en had een geweldig gevoel voor humor. Ze hield van lachen en van mensen aan het lachen maken. Ze was een spiritueel persoon en hield van meditatie. Ze was de Log Lady.”

Hieronder enkele tweets over het overlijden van Catherine:


Catherine wordt overleefd door haar man, één kind en zuster. Catherine Elizabeth Coulson is maandag 28 september 2015 op 71-jarige leeftijd overleden aan kanker.

Catherine E. Coulson in 2014
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_alexanderleveld
29 sep 2015 22:37 -
Hoe een vrouw zo bekend is geworden door haar vrij simpele, maar mysterieuze rol. Het is dan ook buitengewoon verdrietig dat ze er niet meer is. Ten eerste vanwege de Twin Peaks revival en ten tweede voor natuurlijk haar familie en vrienden.
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde seizoen is al te bekijken bij NPO Plus, maar vanaf begin volgende maand zal er wekelijks een aflevering worden uitgezonden bij NPO2 en NPO Start.
Vandaag, 16:00
Begin volgende maand verschijnen de eerste acht afleveringen van het vierde seizoen van de medische dramaserie The Good Doctor bij Videoland.
Vandaag, 15:00
Babou Ceesay (Guerrilla) gaat de hoofdrol vervullen in Wolfe, daarnaast is er meer casting nieuws over de serie die Paul Abbott (Shameless) schreef voor Sky.
Vandaag, 12:00
Eind maart verschijnt de nieuwe animatieserie Invincible bij Amazon Prime Video. De serie is afkomstig van Robert Kirkman (The Walking Dead).
Vandaag, 11:00
Paapa Essiedu (I May Destroy You) zal de hoofdrol spelen in Extinction, een nieuwe die Joe Barton (Giri/Haji) schreef voor Sky.
Vandaag, 10:00
1
Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
Vandaag, 09:00