Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Catherine E. Coulson overleden

Catherine E. Coulson zal vooral herinnerd worden als de iconische Margaret ‘Log Lady’ Lanterman uit de David Lynch serie Twin Peaks. Het was de bedoeling dat Catherine ook in de remake van Twin Peaks dezelfde Log Lady zou gaan spelen. Of die opnames al gemaakt zijn is niet bekend. Catherine had ook gastrollen in de series Psych en Portlandia.

Ze had al vanaf de jaren 70 een speciale band met David Lynch. Lynch in een verklaring: “'Vandaag verloor ik een van mijn meeste dierbare vriendinnen. Catherine was een fantastisch persoon die altijd klaarstond voor haar vrienden. Ze werd vervuld van liefde voor alle mensen, voor haar familie en haar werk. Ze was een onuitputtelijke werker en had een geweldig gevoel voor humor. Ze hield van lachen en van mensen aan het lachen maken. Ze was een spiritueel persoon en hield van meditatie. Ze was de Log Lady.”

Hieronder enkele tweets over het overlijden van Catherine:


Catherine wordt overleefd door haar man, één kind en zuster. Catherine Elizabeth Coulson is maandag 28 september 2015 op 71-jarige leeftijd overleden aan kanker.

Catherine E. Coulson in 2014
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

alexanderleveld
alexanderleveld 29 september 2015, 22:37
Hoe een vrouw zo bekend is geworden door haar vrij simpele, maar mysterieuze rol. Het is dan ook buitengewoon verdrietig dat ze er niet meer is. Ten eerste vanwege de Twin Peaks revival en ten tweede voor natuurlijk haar familie en vrienden.
Log in om een reactie achter te laten