Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wes Craven overleden

Een horror legende is niet meer. Wes Craven is zondag 30 augustus overleden, hij leed al enkele jaren aan kanker. Wes Craven heeft het horror-slasher genre gedefinieerd. De schrijver, regisseur en producent heeft op het grote doek én op het kleine scherm zijn stempel gedrukt.

Hij was als schrijver, regisseur en/of producent verbonden aan televisieseries als The People Next Door, Freddy’s Nightmares, Nightmare Cafe,The Twilight Zone en Scream. Soms had hij zelfs een cameo, zoals in het vijfde seizoen van Castle, waarin Castle hem opbelt om te iets te vragen. Zie hieronder voor de betreffende scéne:


De familie van Wes Craven heeft via een verklaring laten weten dat hun harten zijn gebroken. Op de twitterpagina van Wes staat het volgende bericht:


Social Media wordt overspoeld met condoleances, zie hieronder enkele van deze berichten:


Wes Craven was omringd door familie in Los Angeles terwijl hij overleed. Tot een paar weken voor zijn overlijden heeft hij nog gewerkt aan diverse projecten. Wesley Earl Craven is 76 jaar geworden.

Wes Graven in 2010
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_seriefan90
31 aug 2015 15:06 -
:(
Reageer
avatar_Flash
01 sep 2015 14:54 -
Spijtig. Hij was verantwoordelijk voor zeer veel schrikmomenten tijdens mijn jeugd....
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van Castlevania dat in mei van start is gegaan was de allerlaatste, maar niet het einde van het universum Castlevania. er komt namelijk een spin-off.
Vandaag, 16:00
Er komt geen zesde seizoen van Private Eyes, Global heeft bekend gemaakt dat de serie eindigt met het aankomende vijfde seizoen.
Vandaag, 15:00
1
Canada's Global Television heeft aangekondigd dat Departure is verlengd met een derde seizoen. De pick-up is vroeg want het tweede seizoen heeft nog geen startdatum gekregen.
Vandaag, 14:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse spionageserie The Americans verschijnen binnenkort op Disney+. De serie is afkomstig van FX.
Vandaag, 13:00
1
Showtime heeft een startdatum aangekondigd voor het tweede deel van het vijfde seizen van Billions.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00