Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Alex Rocco overleden

Rocco begon al met acteren in 1965, zijn eerste televisierol was in 1967: Run for Your Life. Daarna speelde hij in vele televisieseries en –films. Zijn grootste filmrol was die van Moe Greene in The Godfather uit 1972. Daarna was hij een bekend gezicht in vele televisieseries als gastacteur en won hij in 1990 een Emmy voor Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series; als Al Floss in The Famous Teddy Z.

Alex Rocco speelde in series als Mission: Impossible, Kojak, Cannon, Starsky & Hutch, CHIPs, Walker, Texas Ranger, The Love Boat, Magic City en Episodes. Hij leende ook zijn stem aan The Simpsons en Family Guy. Zijn laatste televisierol was in de serie Maron uit 2015.

Acteur Jon Cryer schreef de volgende tweet:


Alessandro Federico Petricone Jr., zoals zijn echte naam luidde, wordt overleefd door zijn vrouw, actrice Shannon Wilcox, twee dochters en twee zonen, vier kleinkinderen en zijn zus. De doodsoorzaak is niet bekend gemaakt. Alex Rocco is op 18 juli 2015 op 79 jarige leeftijd overleden.

Alex Rocco in 1987
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
Gisteren, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
Gisteren, 14:02