Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Alex Rocco overleden

Rocco begon al met acteren in 1965, zijn eerste televisierol was in 1967: Run for Your Life. Daarna speelde hij in vele televisieseries en –films. Zijn grootste filmrol was die van Moe Greene in The Godfather uit 1972. Daarna was hij een bekend gezicht in vele televisieseries als gastacteur en won hij in 1990 een Emmy voor Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series; als Al Floss in The Famous Teddy Z.

Alex Rocco speelde in series als Mission: Impossible, Kojak, Cannon, Starsky & Hutch, CHIPs, Walker, Texas Ranger, The Love Boat, Magic City en Episodes. Hij leende ook zijn stem aan The Simpsons en Family Guy. Zijn laatste televisierol was in de serie Maron uit 2015.

Acteur Jon Cryer schreef de volgende tweet:


Alessandro Federico Petricone Jr., zoals zijn echte naam luidde, wordt overleefd door zijn vrouw, actrice Shannon Wilcox, twee dochters en twee zonen, vier kleinkinderen en zijn zus. De doodsoorzaak is niet bekend gemaakt. Alex Rocco is op 18 juli 2015 op 79 jarige leeftijd overleden.

Alex Rocco in 1987
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst