Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Gen V-acteur Chance Perdomo (27) overleden

Gen V-acteur Chance Perdomo is overleden als gevolg van een motorongeluk. Hij was 27 jaar oud.
Autoriteiten hebben laten weten dat er geen andere personen bij betrokken waren.
In een bericht namens de familie en vertegenwoordigers van Perdomo staat: "Zijn passie voor kunst en onverzadigbare honger naar het leven werd gevoeld door iedereen die hem kende en zijn warmte zal voortleven in degenen van wie hij het meest hield. We vragen u om de wens van de familie voor privacy te respecteren terwijl ze rouwen om het verlies van hun geliefde zoon en broer."Onlangs speelde Perdomo in Prime Video's Gen V in de rol van Andre Anderson, een populaire student en Luke's beste vriend met magnetische manipulatiecapaciteiten. Hij werkte samen met Jaz Sinclair, Lizze Broadway, Maddie Phillips en London Thor in de superheldenserie, een spin-off van The Boys. De productie van seizoen twee wordt uitgesteld na de tragedie.

"We kunnen dit niet helemaal bevatten. Voor degenen onder ons die hem kenden en met hem werkten, was Chance altijd charmant en goedlachs, een enthousiaste natuurkracht, een ongelooflijk getalenteerde performer en bovenal gewoon een heel aardig, lief persoon. Zelfs over hem schrijven in de verleden tijd voelt vreemd. We leven mee met de familie van Chance en rouwen om het verlies van onze vriend en collega. Knuffel je geliefden vanavond," deelde de producent van de serie in een verklaring.

Amazon MGM Studios en Sony Pictures Television voegden eraan toe: "De hele Gen V-familie is verslagen door het plotselinge overlijden van Chance Perdomo. Amazon MGM Studios en Sony Pictures Television betuigen onze oprechte gedachten en steun aan Chance's familie en iedereen die van hem hield in deze moeilijke tijd."

Vóór zijn tijd bij Gen V speelde hij de hoofdrol van Ambrose Spellman in Roberto Aguirre-Sacasa's Chilling Adventures of Sabrina tegenover onder andere Kiernan Shipka, Ross Lynch en Michelle Gomez.

Perdomo was een Afro-Latino acteur geboren in Los Angeles maar opgegroeid in Southampton, Engeland. Na zijn afstuderen wilde hij rechten gaan studeren, maar in plaats daarvan richtte hij zich op acteren. Zijn carrière begon toen hij bij het National Youth Theater in Londen werkte.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

wilfilm
wilfilm ma 1 april, 00:42
tja wat moet ik er van zeggen.
Log in om een reactie achter te laten