Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Office UK-acteur Ewen MacIntosh op 50-jarige leeftijd overleden

The Office UK-acteur Ewen MacIntosh op 50-jarige leeftijd overleden

Ewen MacIntosh, die de sympathieke loser Keith speelde in de BBC-comedy The Office UK van Ricky Gervais, is gisteren op 21 februari overleden. Hij werd 50 jaar oud.
Gervais was een van de mensen die eer betuigden aan de acteur, wiens overlijden werd bevestigd door zijn talentbureau JustRight Management."Met groot verdriet kondigen we het vredige overlijden aan van ons geliefde komische genie Ewen MacIntosh (foto). Zijn familie bedankt iedereen die hem heeft gesteund, in het bijzonder Willow Green Care Home," staat in de verklaring.

Er werd geen doodsoorzaak bekendgemaakt, maar JustRight merkte op dat er binnenkort een privé-crematie voor familie en goede vrienden zal zijn en een feestelijke herdenking later in het jaar.

Gervais, die tussen 2001 en 2003 samen met Macintosh in The Office UK speelde, schreef op sociale media dat het overlijden "extreem triest nieuws" was.

"De zeer grappige en zeer lieve Ewen Macintosh, bij velen bekend als Big Keith van The Office, is overleden. Een absoluut origineel. RIP," voegde hij eraan toe.MacIntosh' personage in The Office UK, Keith Bishop, stond bekend om zijn deadpan. Het personage stond centraal in verschillende beroemde afleveringen, waaronder 'Big Keith's Appraisal', waarin Gervais' kantoormanager, David Brent, zijn sterke en zwakke punten doornam.

UKTV-zender Gold, die vaak herhalingen van The Office UK uitzendt, zei in een verklaring: "Wij bij Gold zijn bedroefd om te horen dat Ewen MacIntosh op 50-jarige leeftijd is overleden. We hielden van hem als Keith in The Office UK en hadden het geluk om door de jaren heen met hem samen te werken op de zender. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en vrienden in deze moeilijke tijd."

Volgens IMDb speelde Macintosh zijn meest recente rol in de indie horrorfilm Nightmare on 34th Street uit 2023. Hij was ook te zien in films als Drew Cullingham's Shed of the Dead, Steve M Kelly's The Bromley Boys en Raza Mallal's Snapshot Wedding. Serierollen omvatten optredens in de Britse comedyseries Little Britain, Lead Balloon en Miranda.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten