Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Dertigers-acteur Reiky de Valk (23) overleden

Dertigers-acteur Reiky de Valk (23) overleden

De jonge acteur Reiky de Valk is op 23-jarige leeftijd overleden. Familie heeft dit op sociale media bevestigd. De Valk was vooral bekend door rollen in Dertigers (NL) en Hockeyvaders.
Familie van de acteur postte maandag op de Instagrampagina van De Valk het bericht dat hij niet langer in leven is. "Reiky heeft ervoor gekozen om zijn licht vanaf boven over ons te laten schijnen. Hij zal voor altijd bij ons zijn, voor altijd in ons hart. Moge zijn ziel schijnen in vrede."

14094 Reiky de Valk

De Valk (foto) wist in de zes jaar dat hij acteerde een indrukwekkende staat van dienst op te bouwen. Hij had rollen in populaire Nederlandse series als Oogappels, Dertigers (NL) en de Videoland-reeks Hockeyvaders. Ook was hij te zien in de videoclip van De Diepte, het Songfestivalnummer van S10 uit 2022. Daarnaast dook hij op in internationale producties als Hunter Street en de Amazon Prime-reeks Modern Love Amsterdam.

In een reactie laat management Favor Talents op Instagram weten dat De Valk „velen heeft geraakt met zijn liefde, zijn talent en zijn kunst. Hij zal vreselijk gemist worden.”
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

wilfilm
26 september 2023, 18:38
joh waarom doe je dan nu je had nog een heel leven voor je.
maar Gecondoleerd familie
0
Log in om een reactie achter te laten