Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Actrice Nicki Aycox overleden

Nicki Aycox, onder andere bekend van haar terugkerende rol in Supernatural, is overleden. De actrice was 47 jaar oud.

Aycox werd in 2020 gediagnosticeerd met leukemie. Vorige week, 16 november 2022, is de actrice hieraan overleden. De bevestiging van het overlijden van Aycox werd gedaan door haar schoonzus Susan Raab Ceklosky in een Facebook-post.

"Mijn mooie, slimme, felle, ongelooflijk getalenteerde en liefhebbende schoonzus, Nicki Aycox Raab, is gisteren overleden met mijn broer, Matt Raab, aan haar zijde. Nicki en Matt hadden een prachtig leven samen in Californië. Ze was absoluut een vechter en iedereen die haar kende hield van haar," deelde ze.Aycox (foto) verscheen tussen 2006 en 2008 in Supernatural in de rol van Meg Masters en deelde scènes met Jensen Ackles en Jared Padalecki.

Supernatural-bedenker Erik Kripke reageerde op het verlies van Aycox op Twitter met: "Compleet van slag om te horen dat de geweldige #NickiAycox, onze eerste #MegMasters is overleden. Te jong. Ze was een genot en bracht teksten als honing en gif. Ik verwonder me erover hoe ze een simpel woord als 'lackluster' legendarisch maakte."

De actrice begon haar carrière met een rolletje in een aflevering van de serie Weird Science in 1996, die gebaseerd was op de bekende film van John Hughes uit 1985. Daarna had Aycox had gastrollen in een hele rits aan series waaronder 3rd Rock from the Sun, Boy Meets World, The X Files, Dark Angel (2006), CSI: Crime Scene Investigation, The Twilight Zone (2002), Las Vegas, Criminal Minds, Law & Order en Longmire. In 1999 speelde Nicki in Providence een terugkerende rol als Lily Gallagher en in Cold Case had zij tussen 2004 en 2010 wederom een terugkerende rol, ditmaal als Christina Rush. In de misdaadserie Dark Blue had Aycox twee seizoenen een vaste rol als Jaimie Allen/Jaimie Anderson voordat de serie werd gecanceld. Haar laatste rol in een serie was in 2013 in The Glades.

Filmrollen waren er ook voor Aycox in onder andere Jeepers Creepers 2, The X-Files: I Want to Believe, Perfect Stranger en The Girl on the Train, om er een paar te noemen. Haar laatste acteerrol was in 2014 in de televisiefilm Dead on Campus waar ze het personage van Danielle Williams vertolkte. In 2015 verscheen er een muziekalbum van haar, getiteld Red Velvet Room.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_wilfilm
01 dec 2022 18:18 -
jammer maar Gecontroleerd
Reageer
avatar_Sproet2jes
01 dec 2022 18:59 - 01 dec 2022 19:28
R.I.P. Jeetje, veeéèel te jong.
Reageer