Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Willie Garson overleden

Willie Garson, een favoriet bij de fans van Sex and the City en co-ster van White Collar, heeft de strijd tegen kanker verloren. Dinsdag 21 september 2021 is hij overleden.

Garson's zoon Nathen Garson en acteur Titus Welliver waren één van de eersten die de dood van Garson op sociale media aankondigden.
"Ik hou zoveel van je papa", schreef Nathan op Instagram . “Rust in vrede en ik ben zo blij dat je al je avonturen met mij hebt kunnen delen en zoveel hebt kunnen bereiken. Ik ben zo trots op je.""Er zijn geen woorden," schreef Welliver, "ik hou van je, lieve broer. We zijn met minder.”

Vertegenwoordigers van HBO en HBO Max deelden dinsdag een eerbetoon aan Garson.
"Willie Garson was in het leven, als op het scherm, een toegewijde vriend en een helder licht voor iedereen in zijn universum", luidt de verklaring. "Hij creëerde één van de meest geliefde personages uit het HBO-pantheon en was bijna vijfentwintig jaar lid van onze familie. We zijn diep bedroefd om te horen over zijn overlijden en bieden onze oprechte deelneming aan aan zijn familie en dierbaren."

Garson was bezig met het opnemen van de Sex and the City- revivalserie And Just Like That… voor HBO Max, en vertolkte de rol van Stanford Blatch – de onofficiële vijfde bestie – in New York City. Maar zijn carrière bij de televisie begon vele jaren voordat de HBO-serie hem tot een ster maakte. Hij speelde vaak vele kleine maar opmerkelijke rollen in de jaren 80 en 90, onder andere in Mr. Belvedere , Family Ties , Coach , Quantum Leap , Monk , Ally McBeal , Party of Five en Friends. Zijn grote doorbraak deed zich voor in 1996 toen hij zich tot 1999 bij de cast van NYPD Blue voegde als Henry Coffield voor zeven afleveringen.

William Garson Paszamant is 57 jaar geworden, R.I.P.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_The_Phenom
22 sep 2021 19:08 - 22 sep 2021 18:57
Vergeet zijn rol als Mozzie in White Collar ook niet.
De dood is onderdeel van het leven en je weet dat het een keer gaat gebeuren, maar het blijft altijd schrikken als je zoiets leest.
Gelukkig hebben we de beelden nog en laten we daar dan van blijven genieten.
Reageer
avatar_ELSimpatico
23 sep 2021 02:46 - 23 sep 2021 16:54
RIP Mozzie always a criminal in our mind
Reageer

Laatste nieuws