Nieuwsoverzicht

Serie van het jaar verkiezing 2020 poll actrices

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is. En hoewel de lezer van MijnSerie series mag nomineren is dat toch niet helemaal genoeg.

Nu hebben we bedacht om elke maand een poll uit te brengen waarin er gestemd kan worden op vijftien series die in die betreffende maand zijn uitgekomen of in première zijn gegaan. Deze gegevens zullen wij verzamelen en meenemen in de nominaties aan het einde van het jaar.

Omdat juli en augustus zijn samengevoegd, hebben we voor de maand augustus een ander soort poll gemaakt. In augustus komen er twee polls uit. De eerste helft van de maand komen de actrices en de tweede helft de acteurs. Ik heb de tien beste series genomen uit de eerdere polls en daar een actrice en acteur uit gekozen die de meeste stemmen heeft gekregen.

Je kunt dus deze maand stemmen op een acteur en actrice die jij het beste vond in de eerste helft van 2020.

De actrices:

Caitriona Balfe (Outlander)
Claire Danes (Homeland)
Emily Cox (The Last Kingdom)
Emma Mackey (Sex Education)
Jeri Ryan (Star Trek: Picard)
Julia Garner (Ozark)
Renée Elise Goldsberry (Altered Carbon)
Rhea Seehorn (Better Call Saul)
Roisin Conaty (After Life)
Úrsula Corberó (La Casa de Papel)

Mocht er niets bijzitten deze maand, dan wellicht aan het einde van het jaar. Want aan het einde van het jaar zullen we de lezer uiteraard ook weer vragen welke serie(s) en/of acteur en actrice een nominatie verdient.

Je kunt tot 16 augustus je stem uitbrengen op de actrices, en daarmee maak je kans op een premium account van drie maanden.

Top 3 van juni:

1. 13 Reasons Why
2. Dark
3. Doom Patrol

Prijsvraag

Welke actrices vond jij het beste in de eerste helft van 2020?
Poll is gesloten, het is niet mogelijk om te stemmen.

Reactie's (3)

brainbospsp
3 aug. '20, 13:05
Mijn stem gaat naar mijn favoriete actrice, Úrsula Corberó!!!
wolleke
5 aug. '20, 08:36
Op Julia Garner gestemd. De minste vind ik Claire Danes
Tjuz
7 aug. '20, 19:21 Bewerkt op 21:23
Wat mij betreft kan het bij deze groep niet anders dan Rhea Seehorn zijn. Dit afgelopen seizoen van Better Call Saul was haar beste tot nu toe. Ik zou alleen zelf denk ik Elle Fanning voor The Great hebben gekozen.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.