Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Serie van het jaar verkiezing 2020 poll juni

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.

Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is. En hoewel de lezer van MijnSerie series mag nomineren is dat toch niet helemaal genoeg.

Nu hebben we bedacht om elke maand een poll uit te brengen waarin er gestemd kan worden op vijftien series die in die betreffende maand zijn uitgekomen of in première zijn gegaan. Deze gegevens zullen wij verzamelen en meenemen in de nominaties aan het einde van het jaar.

Juni 2020;

13 Reasons Why – Beëindigde/ Beste/Teleurstellende
Dark – Beste/Beëindigde
Dirty John – Beste
Doom Patrol – Superhelden
El Presidente –Nieuwe/Niet Engelstalig
Head, The – Nieuwe/Niet Engelstalig
I May Destroy You – Nieuwe
Love,Victor – Nieuwe
Perry Mason (2020) – Nieuwe/Beste/Misdaad
Reality Z – Nieuwe
Rita – Komedie/Niet Engelstalig
Romance – Beste/Niet Engelstalig
Tweede Gelaat, Het – Nieuwe/Nederlandstalig
W głębi lasu – Nieuwe/Misdaad/Niet Engelstalig
Yellowstone – Beste

Elke maand vragen wij welke van de vijftien series jij zou nomineren. De mogelijke categorie staat ernaast. Mocht er niets bijzitten deze maand, dan wellicht de volgende maand. Aan het einde van het jaar zullen we de lezer uiteraard ook weer vragen welke serie(s) een nominatie verdient.

De drie beste van elke maand zullen de volgende maand in de nieuwe poll worden gepubliceerd.

De drie beste van mei.

3. White Lines
2. Snowpiercer
1. The 100

Je kunt de hele maand juli je stem uitbrengen, en maak kans op een premium account van drie maanden.

Prijsvraag

Serie van het jaar verkiezing 2020 poll juni
De prijsvraag is afgelopen.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_TnTNL
03 jul 2020 15:53 -
Goed initiatief om het op deze manier aan te pakken. Zo zullen meer kijkers tevreden zijn bij het de serie van het jaar verkiezingen! :)
Reageer
avatar_Roeman
03 jul 2020 18:43
Dank je wel.
Reageer

Laatste nieuws

The Queen's Gambit ging vorige maand in première bij Netflix en heeft een streaming record verbroken bij de streamingdienst.
Vandaag, 09:00
2
Pop TV cancelt One Day at a Time (2017), maar de cast en showrunners hebben nog hoop op een tweede overname van de komedieserie.
Gisteren, 13:00
1
TJ Brady (The 100), Rasheed Newson (The 100) en Tim Story (White Famous) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Finding Forrester uit 2000.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Crown serie van de maand.
Gisteren, 10:00
2
Nog voor de première van het vijfde seizoen van The Expanse heeft Amazon de sciencefictionserie al vernieuwd met een zesde, tevens laatste, seizoen.
Gisteren, 09:00
1