Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Serie van het jaar verkiezing 2020 poll mei

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.

Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is. En hoewel de lezer van MijnSerie series mag nomineren is dat toch niet helemaal genoeg.

Nu hebben we bedacht om elke maand een poll uit te brengen waarin er gestemd kan worden op vijftien series die in die betreffende maand zijn uitgekomen of in première zijn gegaan. Deze gegevens zullen wij verzamelen en meenemen in de nominaties aan het einde van het jaar.

Mei 2020;

Betty – nieuw/komedie
Billions – beste serie
Blindspot – beëindigde
Central Park – nieuwe/animatie
DC's Stargirl – nieuwe/superhelden
Dead to Me – komedie
Hollywood (2020) – nieuw
I Know This Much Is True - nieuw/beste serie
Into the Night – nieuwe/niet Nederlandstalig
Snowpiercer – nieuwe serie/sciencefiction
Space Force – Komedie/nieuw
The 100 – beëindigde
The Eddy – nieuwe serie
Upload – nieuwe
White Lines - nieuw/niet Engelstalig

Elke maand vragen wij welke van de vijftien series jij zou nomineren. De mogelijke categorie staat ernaast. Mocht er niets bijzitten deze maand, dan wellicht de volgende maand. Aan het einde van het jaar zullen we de lezer uiteraard ook weer vragen welke serie(s) een nominatie verdient.

De drie beste van elke maand zullen de volgende maand in de nieuwe poll worden gepubliceerd.

Zie hieronder de top drie van mei;

3. The Last Kingdom
2. After Life
1. La Casa de Papel

Je kunt de hele maand juni je stem uitbrengen. En iedere stemmer maakt elke maand kans op een premium account van drie maanden.

Prijsvraag

Welke serie die in mei van start of in première is gegaan nomineer jij?
De prijsvraag is afgelopen.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Sproet2jes
01 jun 2020 11:20 - 04 jun 2020 12:36
Geen Brassic in het lijstje.?
Afterlife vond ik t 2de seizoen erg tegenvallen, wellicht komt het dat ik daarvoor Brassic gekeken heb, dan valt alles in de Dramedy genre 'n tikkie tegen.
Reageer
avatar_Roeman
01 jun 2020 11:25
We hebben maar ruimte voor 15 series per maand. Er zullen nog wel meer series zijn die door andere gekozen zouden zijn. Gelukkig kun je aan het eind van het jaar je keuze bekend maken en deze serie nomineren. Wellicht wordt het dan meegenomen in de lijst bij de serie van het jaar verkiezingen. Mocht het er niet bij zitten, kun je nog altijd een wild card inzetten.
Reageer

Laatste nieuws

Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Vandaag, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Gisteren, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Gisteren, 13:00
5
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Amazon prime Video heeft de rechten bemachtigd van de thrillerserie Cruel Summer. Dat betekend dat de thrillerserie zal verschijnen op het streamingplatform.
Gisteren, 09:00
1
De Amerikaanse dramedyserie Insecure zal later dit jaar worden beëindigd met het vorig jaar aangekondigde vijfde seizoen.
donderdag, 16:00