Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Serie van het jaar verkiezing 2020 poll februari

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.

Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is. En hoewel de lezer van MijnSerie series mag nomineren is dat toch niet helemaal genoeg.

Nu hebben we bedacht om elke maand een poll uit te brengen waarin er gestemd kan worden op vijftien series die in die betreffende maand zijn uitgekomen of in première zijn gegaan. Deze gegevens zullen wij verzamelen en meenemen in de nominaties aan het einde van het jaar.

Februari 2020;

Altered Carbon – sciencefiction
Better Call Saul – Beste serie
Brooklyn Nine-Nine – komedie
Cable Girls – Niet Engelstalig
Hollands Hoop – Beëindigde/Nederlandstalige
Homeland – Beëindigde
Hunters (2020) – nieuwe serie
Interrogation – nieuwe
Katy Keene – nieuwe serie
Manhunt (2019) – misdaad
Meisje van plezier – Nederlandstalig
Outlander – beste serie
The Pale Horse – miniseries
The Sinner – misdaad
Strike Back – Beëindigde

Elke maand vragen wij welke van de vijftien series jij zou nomineren. De mogelijke categorie staat ernaast. Mocht er niets bijzitten deze maand, dan wellicht de volgende maand. Aan het einde van het jaar zullen we de lezer uiteraard ook weer vragen welke serie(s) een nominatie verdient.

De drie beste van elke maand zullen de volgende maand in de nieuwe poll worden gepubliceerd.

De drie beste van januari was een nek aan nek race tussen de nummer één en twee, en de derde plaats moeten twee series delen. Maar uiteindelijk is dit, na vele stemmen daarvoor hartelijk dank, de uitslag geworden.

3. Messiah (2020) en Criminal Minds
2. Star Trek: Picard
1. Sex Education

Je kunt de hele maand maart je stem uitbrengen.

Prijsvraag

Welke serie die in februari van start of in première is gegaan nomineer jij?
De prijsvraag is afgelopen.
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

CBC heeft een viertiende seizoen van de Canadese familie dramaserie Heartland aangekondigd, het seizoen wordt eind dit jaar verwacht.
Vandaag, 09:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.
Gisteren, 13:06
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Gisteren, 10:00
1
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Gisteren, 09:00