Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Winnaars Televizier-Ring Awards 2018

Op donderdag 11 oktober werden de Nederlandse televisieprijzen uitgereikt. En zoals elk jaar heeft de kijker ook in 2018 beslist wie er met de Ring, de Ster, de Gouden Stuiver van door mocht gaan.

De avond werd gepresenteerd door nieuwkomer Rik van de Westelaken en oudgediende Jan Smit. Van de Westelaken nam het stokje van Art Rooijakkers over die naar RTL verhuisde. Laatstgenoemde presenteerde verleden jaar het programma nog in zijn eentje. Smit trok zich in 2017 terug als presentator omdat hij was genomineerd met Beste zangers. Smit keerde dit jaar dus terug op het feestelijke podium met een nieuwe partner.

De kijker kon deze avond stemmen op een genomineerde voor de Gouden Televizier-Ring. Alle andere winnaars waren al gekozen. Op deze feestelijke avond kregen de genomineerden in de andere categorieën te horen wie de gelukkige winnaar was. De winnaar van de Ring moest wachten tot alle stemmen die die avond waren uitgebracht geteld waren.

Er was een in memoriam voor Mies Bouwman;
Dit zijn de winnaars:

Televizier Talent Award
Kaj Gorgels (RTL4/RTL5)
Ellie Lust (AVROTROS)
Nienke Plas (RTL5)

Zilveren Televizier-Ster Actrice/Acteur
Ilse Warringa (De Luizenmoeder)
Jennifer Hoffman (De Luizenmoeder)
Lies Visschedijk (Soof: Een nieuw begin)Digitale Impact Award
Wie is de Mol? (AVROTROS)
Expeditie Robinson (RTL 5)
Zondag met Lubach (VPRO)Gouden Stuiver
De Eindmusical (AVROTROS)
Bommetje! (AVROTROS)
De Viral Fabriek (Nickelodeon)

Zilveren Televizier-Ster Presentatoren Vrouw
Chantal Janzen (RTL 4)
Eva Jinek (KRO-NCRV)
Geraldine Kemper (BNNVARA)

Zilveren Televizier-Ster Presentatoren Man
Beau van Erven Dorens (RTL 4)
Johnny de Mol (RTL 4/SBS 6)
Humberto Tan (RTL 4)

Gouden Televizier-Ring
Beau Five Days Inside (RTL 4)
De Luizenmoeder (AVROTROS)
Expeditie Robinson (RTL 4)Heb jij gestemd op 11 oktober? Ben jij het eens met de winnaars?

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Gisteren, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
zondag, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
zondag, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
zondag, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
zondag, 09:00
3