Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nominaties Gouden Televizier-Ring 2017

Zoals elk jaar worden ook dit jaar weer de Nederlandse televisie-prijzen uitgereikt. Hier de genomineerden voor de Televizier-prijzen van 2017.

Op 28 september werd bekend gemaakt wie de genomineerde zijn voor de Gouden Televizier-Ring. Art Rooijakkers had de eer om de genomineerden te mogen overvallen met hun nominatie.Op 12 oktober zullen we weten wie de Gouden Televizier-Ring mee naar huis gaat nemen.

Dit zijn de genomineerden:

Gouden Televizier-Ring
Beste zangers/De beste zangers van Nederland (AVROTROS)
Expeditie Robinson (RTL 5)
Zondag met Lubach (VPRO)

Zilveren Televizier-Ster Acteur
Thom Hoffman (Dokter Tinus)
Jeroen van Koningsbrugge (Smeris)
Erik Vogel (Goede Tijden, Slechte Tijden)

Zilveren Televizier-Ster Actrice
Angela Schijf (Flikken Maastricht)
Elise Schaap (Familie Kruys)
Isa Hoes (Celblok H)

Zilveren Televizier-Ster Presentatoren Man
Arjen Lubach
Beau van Erven Dorens
Wifred Genee

Zilveren Televizier-Ster Presentatoren Vrouw
Eva Jinek
Floortje Dessing
Geraldine Kemper

Gouden Stuiver
Brugklas (AVROTROS)
Bommetje XXL (NOS Zapp)
Hallo, ik heb kanker (EO)

Televizier Aanstormend Talent Award
Anna Nooshin (Holland's Next Top Model)
Marieke Elsinga (Expeditie Robinson )
Özcan Akyo (De neven van Eus)

Ga jij stemmen op 12 oktober? Zo ja, op wie? Zo nee, waarom niet?

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_H3nDri3
29 sep 2017 11:25 -
Van mij mag ZML wel winnen en Arjen Lubach de persoonlijke prijs. Ben ook benieuwd of Lubach z'n poging om Erik Vogel te laten winnen als beste acteur gaat lukken. Hij zit in ieder geval al bij de beste drie :-)
Reageer

Laatste nieuws

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 09:00
Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Gisteren, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03