Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Nomineren voor de Serie van Jaar verkiezing 2022

MijnSerie heeft elk een jaar een Serie van het Jaar verkiezing. En ook voor dit jaar kunnen we weer gaan kiezen welke serie nu het beste was.

Net als verleden jaar vragen we ook dit jaar weer aan onze lezers welke series zij nu het beste vonden. En ook dit jaar willen we jouw genomineerde series meenemen. Uiteraard heb je het hele jaar door al kunnen stemmen via de poll, maar wellicht zaten daar niet de series bij die jij graag op nummer 1 zou willen zien.Er worden series genomineerd die van december 2021 tot en met november 2022 zijn uitgezonden.

Wil jij nomineren, dan kun je dat hier doen. Lees de regels even door en geef dan bij de reacties jouw lijst door van de series en acteur en actrice die jij in 2022 het allerbeste vond. Je nominaties zullen worden meegenomen door onze schrijvers die een top 10 zullen samenstellen.Heb je nog ideeën, geef ze door via een persoonlijk bericht aan Jos of Mandy. Je hebt tot 5 december de tijd om je nominaties door te geven. Veel succes met nomineren.

Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_thales
22 nov 2022 18:13 -
from was in mijn ogen de beste serie
Reageer